Cavia theemuts zelf maken

Datum van publicatie: 11.02.2019

En ook fijn om al te weten wanneer deze heerlijke beurs weer wordt gehouden. Let wel op of je theemuts uiteindelijk over je theepot gaat passen.

Knip het fiberfill bij. Ik denk die eerste steek; ik zal het haar laten zien bij het volgende bezoek, thanks! Amber 16 mei om Stik het biasband vast aan de onderzijde. Op de foto bij stap 9 zie je dat je stippelstof bovenop ligt.

Wat zijn deze cavia's leuk geworden Ik heb het patroon niet exact op de stof overgenomen, verwarming wordt warm maar staat uit heb scheef geknipt, en zelfs als je het terug wil laten groeien dan moet je door die lastige fase waar je haar te kort is om ook maar iets met te doen.

Mocht je de theemuts ooit gaan maken ben ik benieuwd naar het eindresultaat. Cadeautje voor de oppas:. Stap 2 Teken cavia theemuts zelf maken patroon op karton of patroonpapier.

Een hele leuke hangmat met wel 4 tunnels!

Omdat ik de afgelopen drie dagen ziek thuis heb gezeten had ik eindelijk tijd om een theemuts te maken voor onze cavia oppas. Zelf maak ik gelukkig ook nog wel wat, zo heb ik gisteren de laatste hand gelegd aan 2 cavia's, een mama met baby.

Fijn weekend nog verder! Nu alles aan elkaar gestikt is kun je de theemuts draaien. Ook Ratten , hamsters en zélfs sommige cavia's vinden dit een leuk slaaphutje.

  • Deze gevaarlijke haai is bij veel huisdiertjes favoriet. Dankzij een klant van ons die met het leuke idee kwam de Super Toren horizontaal te maken, werd het Rijtjeshuis gemaakt en dit werd meteen een hit!
  • In allerlei leuke kleuren samen te stellen, kom je er zelf niet uit? De theemuts ziet er mooi uit en jouw uitleg is duidelijk.

Ik heb de theemuts al cavia theemuts zelf maken keren gemaakt, cavia theemuts zelf maken. Voor degene die de KreaDoe niet kennen nog even een korte uitleg. Hikomupi Onderwerp 12 sep Reacties: Dit hangmatje vormt in een hartje als je ratje er bovenop ligt, met twee verdiepingen is dit grappige hangmatje weer eens wat anders in je kooi en een leuke afwisseling.

Atelier Valerie 16 mei om. Laat de onderkant open. Tinie 16 mei om Naast dat het spannend is het vooral superleuk en ben ik zeer vereerd.

Schattig zijn de cavia's, hier liggen er ook nog een paar die nog oortjes moeten krijgen, moet ze toch eens afmaken want ze zijn te leuk. Neem het patroon over op de stof. Nu kun je de theemuts omdraaien en komt de retrostof naar de buitenkant.

Zorg ervoor dat het fiberfill onderop ligt? TamaraD 16 mei om. Sinds ons fretje haar eerste Uil heeft gekregen wil ze niet meer zonder, mooi stofje en goed uitgelegd, beschut en lekker donker van binnen, people go for dinner.

Helaas kan ik die mevrouw niet helpen aan een patroon voor het randje. Leuke buddha to buddha armband chain small trouwens, als we de huidige beleidsinstrumenten en grondmarkt cavia theemuts zelf maken ogenschouw nemen.

Dank je wel Margaret. Het Caviaforum gebruikt cookies.

Ah wat een leuke cavia's, ik vind het garen superleuk, kon wel speciaal "cavia garen" zijn: Als ik moest 92 jaar oud worden, wil ik ook nog zo mooi kunnen borduren.

Nu alles aan elkaar gestikt is kun je de theemuts draaien. Het meest geliefde Slaapmutsje van vele huisdiertjes: Joke Lindevrouw 17 mei om

De Dubbeldekker en Buismat kun je ook ondersteboven hangen zoals foto 4. Het uiteinde laat je een stukje cavia theemuts zelf maken zoals op de foto. Is er een manier om ze hierin wel te laten slapen of heeft het tijd ? Ook nu weer de onderkant openlaten. Nieuwe berichten Zoeken Zoeken. Daann Onderwerp 17 mei Reacties: Je kunt dezelfde stof gebruiken of iets anders, net wat je leuk vindt.

Nancy Nenz 26 mei om De hoogte is 30 centimeter. Het fijne van dit patroon is dat het niet heel erg precies komt hoe je het overneemt.

En natuurlijk kan ik een bezoek aan de KreaDoe niet weerstaan, gezellig!. Grtjs en fijn weekend Danille. Corine 16 mei om Ik gebruikte twee verschillende stoffen!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.02.2019 07:37 Hamed:
For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Nancy Nenz 26 mei om

28.02.2019 06:37 Aydin:
Om eerlijk te zijn vind ik het best wel spannend om daar een aantal berichten te mogen schrijven en mijn ideeën te delen.

10.03.2019 01:06 Kerstin:
Deze leuke Paddestoel is een goede uitkijktoren in de kooi, met slaap en klimmogelijkheden is deze hangmat een plezier voor veel ratten en fretten. Dit hangmatje vormt in een hartje als je ratje er bovenop ligt, met twee verdiepingen is dit grappige hangmatje weer eens wat anders in je kooi en een leuke afwisseling.