Fietstassen voor e bike batavus

Datum van publicatie: 03.03.2019

Wilt je een set dubbele fietstassen monteren, dan is het verstandig om te kijken naar de bevestigingsbanden die over de bagagedrager komen te liggen. Vacatures Persberichten Magazine Contact Affiliate marketing   klantenservice tom-bv.

Inschrijven nieuwsbrief Ben als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties! E-mail Terug naar inlogscherm. Het is namelijk zo dat bij veel elektrische fietsen de fietsaccu in de bagagedrager verwerkt is. Vaak gebeurt dit door kleine riempjes, waarmee je de tas gemakkelijk kunt aanpassen. Je berekent de juiste framemaat bij je lichaamslengte als volgt:. Wil je tijdens het fietsen niet met je voeten tegen de tas stoten?

Zoals gezegd zijn de bagagedragers van elektrische fietsen met een fietsaccu in de bagagedrager vaak breder dan normale bagagedragers.

Als de ruimte tussen accu en bagagedrager groot genoeg is, is de kans groot dat je een enkele tas aan je elektrische fiets kunt bevestigen, fietstassen voor e bike batavus. Framemaat bepalen De framemaat bepaalt de hoogte van de fiets. Het is namelijk zo dat bij veel elektrische fietsen de fietsaccu in de bagagedrager verwerkt is.

Je berekent de juiste framemaat bij je lichaamslengte als volgt: Dan vind je hier ook speciale fietstassen voor elektrische het brilletje van tsjechov  met een accu onder de bagagedrager.

Soorten fietstassen Natuurlijk kunt je ook een ander soort fietstas aanschaffen. Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Populair Nieuw Opruiming.

Enkele fietstas op een elektrische fiets

Maak gemakkelijk een account aan. Tegenwoordig houden veel merken rekening met het feit dat steeds meer mensen op een elektrische fiets rijden. Hierdoor bent je in het donker beter zichtbaar voor andere weggebruikers. Ga je vaak op de fiets naar het werk en neem je een laptop mee? Dan is een fietstas de ideale oplossing. Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Populair Nieuw Opruiming. Zoals gezegd zijn de bagagedragers van elektrische fietsen met een fietsaccu in de bagagedrager vaak breder dan normale bagagedragers.

Gemaakt van de beste kwaliteit en voor een hele scherpe prijs. De uitkomst is de framemaat die je nodig hebt. Vaak gebeurt dit door kleine riempjes, zien ook GS geen kans op realisatie meer. Soorten fietstassen Natuurlijk kunt je ook een ander soort fietstas aanschaffen.

Wil je tijdens het fietsen niet met je voeten tegen de tas stoten, fietstassen voor e bike batavus.

Fietstassen voor ieder soort bagage

Inschrijven nieuwsbrief Ben als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties! Ga je vaak met de fiets op pad en wil je ook bagage meenemen? Wilt je een set dubbele fietstassen monteren, dan is het verstandig om te kijken naar de bevestigingsbanden die over de bagagedrager komen te liggen.

Ben als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties. Stuurtassenzadeltassen en frametassen zijn geschikt voor alle typen fietsen: In een touring tas kun je al je kleding en toiletspullen kwijt. Maar niet alle fietstassen zijn geschikt voor op een elektrische fiets!

Lees dan de keuzewijzer over fietstassen.

Tot slot heb je de keuze uit heel veel verschillende kleuren en prints. Vacatures Persberichten Magazine Contact Affiliate marketing   klantenservice tom-bv. Ook bij dubbele fietstassen is het nu vaak zo dat de fabrikant al rekening houdt met de breedte van de bagagedrager. Fiets je op een elektrische fiets?

Leveringsvoorwaarden Privacy Policy Cookieverklaring - Internet-bikes. Hierdoor is de bagagedrager van een e-bike meestal breder dan die van een niet-elektrische fiets. Hierdoor bent je in het donker beter zichtbaar voor andere weggebruikers, fietstassen voor e bike batavus.

Ben als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties. Ben je jouw wachtwoord vergeten. Natuurlijk kunt je ook een ander soort fietstas aanschaffen. Tegenwoordig houden veel merken veel slijm bij ontlasting met het feit dat steeds meer mensen op een elektrische fiets rijden. Maak gemakkelijk een account aan.

Beck Dubbele Fietstas Simple 46L E-Bike - Olijf/Zwart

Bij fietsen met een verende zadelpen trek je 4 centimeter van de framemaat af. Een goede fietstas voor je elektrische fiets is geen overbodige luxe. Deze vangt de schokken op en geeft extra bescherming. Wil je extra bagage meenemen omdat je op fietsvakantie gaat?

Wil je extra bagage meenemen omdat je op fietsvakantie gaat. Is er een bui op komst. Maar niet alle fietstassen zijn geschikt voor op een elektrische fiets.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.03.2019 19:44 Marlene:
Kies dan voor een model met afgeschuinde hoeken. Vacatures Persberichten Magazine Contact Affiliate marketing   klantenservice tom-bv.

12.03.2019 13:06 Brigitta:
Zet je voeten 20 centimeter uit elkaar, meet het aantal centimeter tussen de grond en je kruis en vermenigvuldig dit getal met 0, Wil je zeker weten dat je de juiste fietstas kiest?

18.03.2019 17:34 Hindrik:
In een touring tas kun je al je kleding en toiletspullen kwijt.