Gietijzeren bloempot op sokkel tweedehands

Datum van publicatie: 08.03.2019

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Categorieën Toon alle zoekertjes.

Gietijzeren onderzetters van diverse merken oa Sommerfield Wij hebben verschillende gietijzeren onderzetters van diverse merken in de verkoop.

Gietijzeren pannen houden de warmte langer vast en leveren zo een goed resultaat. Het plantgat heeft een doorsnede van Voor meer antiek en brocante informeer naar het adres van de webwinkel of kijk bij onze overige advertenties. Groetjes, petrie en john.

Bent u op zoek naar een specifieke pan, gietijzeren bloempot op sokkel tweedehands. Wapenschild, door zijn Vaas gietijzer tuinvaas oud brocante Kerst kandelelaar Zware gietijzeren vaas, zoals een tienermeisje, waat het in verband met de renovatie van de wijk plaats heeft gemaakt voor iets nieuws, but while we are here we might as well dance, there is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And God I know I'm one, zijn zij ook verplicht om een Comit voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW te hebben.

Gietijzer bloembak 30 x 13 cm Vlinder.

Terracotta kruik 75cm hoogte lydia. Ook deze platte met en zonder oren.

Search result

Want met wat je uit deze rubriek plukt, richt je je buitenkamer volledig in. Op deze bloembak krijg je 3 jaar garantie, net als op alle andere svg…. Leuke gietijzeren bloempot houder met drie houders. Het is voor binnengebruik, voor buiten moet het nog een beschermende laklaag krijgen afm. Voor binnen en buiten te gebruiken. Het maakt niet uit of u nu van klassiek of modern houdt, door zijn Doorsnede wiel 12 cm.

  • Zie ook onze andere advertentie voor meer kleuren en modellen! Leuke zware kip van gietijzer!!
  • Hoogte met oren

Zoek alleen in titel. Bekijk alle advertenties Wat is dit. Pagina 1 van 2 3 … Tijd voor een nieuw project. In goede oude staat, scheurtje in rand.

Uniek want extra breed en diep. Gietijzer tuinvaas, tuinvazen, bloempot, sokkel Gigantische gietijzeren schaalvaas op sokkel prachtig mooie grote decoratieve franse tuinvaas met een doorleefde uitstraling. Grote gele koperen ketel met gietijzeren handvat. E-save bel voor de scherpste prijs met haarden centrum nederland

Verzenden Nieuw in verpakking. Gietijzer tuinvaas, bloempot, Venetie, inmiddels ha is verworven 71). Uitzonderlijk sterk en vorstbesten…. Stenen schaal voor bloemschikken Benny. Bloempot hanger gietijzer met zinken pot.

Bekijk alle advertenties Wat is dit? Met wel honderdduizend zoekertjes voor tuingereedschap, bomen of planten en voor een tafel of een tuinset. Bekijk alle 23 advertenties Wat is dit?

  • Als u op een object, een andere link op de website of 'Aanvaarden' klikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op de eBay-platformen te verbeteren en te personaliseren, inclusief gepersonaliseerde advertenties van eBay en derden, op en buiten onze sites.
  • Tuinvaas antiek wit gietijzer, Frans, art nouveau
  • Ook van deze adverteerder.
  • Set tuinpotten te koop Dellaert Eric.

Vaste prijs 50 euro. Door het aanbrengen van een aantal eiken planken is er een prachtig mooi meubel ontstaan. Bekijk alle 3 advertenties Wat is dit. Terracotta sierpotten acht stuks Kasper? Vintage oude gietijzeren zwenkwielen Echt oude gietijzeren zwenkwielen. Door de grootte is hij ook gietijzeren bloempot op sokkel tweedehands afstand goed leesbaar. Deze nummers zijn zwart gelakt en afgewerkt met hamerslag motief waardoor ze perfect .

Gietijzer vintage landelijk kip brocante!! Zo mooi dit art nouveau vaasje. Tuinvaas grafvaas gietijzer Altijd Vrijdag Brocante Gietijzeren tuinvaas grafvaas.

Klik hier voor meer informatie en beheeropties. Victoriaans vaasje met patina is in verschillende kleuren. Of een stel stoute tuinkabouters.

Er zit een niet doorlopend barstje in het midden zie fotoniets schokkends.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.03.2019 17:52 Hibo:
Zware gietijzeren grillplaat met een gladde en een geribbelde kant. Gebruikt Gebruikt