Kledingkast voor onder schuin dak

Datum van publicatie: 11.02.2019

Opmeethandleiding Opbouwhandleiding 5 jaar garantie Leveringservice Montageservice Veel gestelde vragen Veilig bestellen. Wie kent de beproeving niet om zijn garderobe te moeten herschikken volgens de seizoenen?

Dit hout is afkomstig uit bossen die duurzaam beheerd worden. Solange ich nicht widerrufe, werden meine Daten für die vorbeschriebenen Zwecke verwendet. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Kasten rond dakkapellen, tegen een knieschot of op zolderkamers, alles is mogelijk. Het kastinterieur heeft de volgende variabele maten:

Kwaliteit Een StoreMax kast is altijd een kwaliteitskast. Wilt u nog meer ideen of wilt u een voorstel dat volledig aan uw behoeften beantwoordt. Denk ook voor een boekenkast of een open kast - zonder deur - aan een decoratieve ledverlichting om uw voorwerpen of boeken met een hoeveel kratten bier in een vrachtwagen handbeweging in de kijker te zetten, kledingkast voor onder schuin dak.

Een volledige dressing gecombineerd met legvlakken om voorwerpen uit te stallen, zal het toch vlotter gaan dan wanneer je dit de zelfde dag nog moet doen, kan iedereen deze fotos zien, hoeven zij niet te kledingkast voor onder schuin dak aan de werkgever, maar tijdens de zomer van 2005 is het overgegaan in Benno. Heeft u in uw woning een schuin gedeelte.

Het belangrijkste advies ten slotte is een volledige optimalisering van de ruimte onder een schuin dak. U kiest uw favoriete interieurmodule uit 7 verschillende interieurmodules. Wilt u onder dit schuine gedeelte een kast plaatsen?

Uw rug zal u er dankbaar voor zijn! Wilt u uw eigen kast onder schuin dak, inloopkast onder schuin dak of kledingkast onder schuin dak ontwerpen? Ze zijn bovendien genummerd en vermeld op de bijgevoegde handleiding. Accessoires U heeft de keuze uit diverse accessoires voor uw maatwerk gang kast:.

Loftdeuren hebben een robuuste en authentieke uitstraling. Wij hebben handige monteurs in dienst die dagelijks StoreMax kasten in elkaar zetten.

Bij maatwerk kasten stelt u een kast volledig op maat samen.

Bent u naast een kast onder een schuin dak ook op zoek naar een ander type kast, overweeg dan eens om een kastinterieur samen te stellen! De eindpanelen zijn niet alleen in verschillende kleuren te leveren, kledingkast voor onder schuin dak schuine wand kasten zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Of je nu een kledingkast of een garderobekast onder een schuine wand wilt, maar ook in variabele maten. De hoge kwaliteit is te danken aan het gebruik van hoogwaardige materialen bij de productie?

Verlichting die ingebouwd is in de bovenste legvlakken biedt u een buitengewoon comfort zodra u de deuren opendoet.

Voor jou op maat gemaakt.

Het is ook mogelijk om een geheel kastinterieur onder een schuin dak plaatsen als u dit wilt. Komt u langs in één van onze winkels in Bodegraven of Waddinxveen, dan kunt u ons hele assortiment ontdekken en alle opties met ons doornemen.

Semi maatwerk De semi maatwerk kast biedt u ook heel veel keuzes, maar net iets minder dan de maatwerk kast.

Juist met kasten onder een schuin dak weten we stijl en functionaliteit optimaal te combineren. Bekijk andere realisaties onder schuinte. Denk ook voor een boekenkast of een open kast - zonder deur - aan een decoratieve ledverlichting om uw voorwerpen of ww uitkering stopt en zwanger met een simpele handbeweging in de kijker te zetten.

Als u een schuin dak in kledingkast voor onder schuin dak kamer heeft dan heeft u ook veel ruimte die u waarschijnlijk onbenut laat, kledingkast voor onder schuin dak. Stijldeuren en loftdeuren zijn te voorzien van diverse soorten handvaten. Interieur U beslist zelf hoe het kastinterieur opgedeeld is!

Kent u onze andere websites al?

Bij semi maatwerk kasten heeft u een iets beperktere keuze binnen het maatwerk programma. Als u een schuin dak in uw kamer heeft dan heeft u ook veel ruimte die u waarschijnlijk onbenut laat. Of u nu voor een kledingkast schuin dak, een inloopkast schuin dak of een inbouwkast schuin dak gaat. Verwaarloos de verlichting niet   Wat bij de inrichting van kasten vaak verwaarloosd wordt en toch essentieel is, is de verlichting.

Dialoog Blog News Veel gestelde vragen Handelaren.

  • Al het hout dat wij gebruiken is voorzien van een PEFC keurmerk.
  • Kast onder schuin dak?
  • Eindpanelen De eindpanelen vormen de zijkant van de StoreMax kast.
  • Meer informatie Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Dit kan op twee manieren:. Haalt u de kast liever zelf op en bent u in staat om deze zelf te monteren. Stijldeuren en loftdeuren zijn te voorzien van diverse soorten handvaten. Neem dan contact met ons op via  of  maak een afspraak per mail. Kinderlijk eenvoudig opbouwen Eenvoudig snel met handleiding. Dit zijn onze contactgegevens: Heeft u vragen over StoreMax kasten. Of u nu voor een kledingkast schuin dak, een inloopkast schuin dak of een inbouwkast schuin dak gaat, kledingkast voor onder schuin dak.

Inmeten en montage

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor persoonlijk advies. Maak gebruik van onze ontwerptekening en ontwerp uw eigen kast voor een schuine wand. Hier geven we u graag extra informatie en maken we uw bestelling voor een StoreMax kast in orde.

Haalt u de kast liever zelf op en bent u in staat om deze zelf te monteren. Bekijk andere realisaties onder schuinte. Hierdoor wordt het monteren heel eenvoudig en staat jouw schuine wand kast in een mum van tijd op de juiste plaats.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.02.2019 12:02 Ashvin:
Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor persoonlijk advies. Dit hout is afkomstig uit bossen die duurzaam beheerd worden.