Woonboerderij te koop midden limburg

Datum van publicatie: 08.03.2019

Beschrijving in het buitengebied van stramproy bieden wij u deze vrijstaande woonboerderij aan op een perceel van 3. Nsw landgoed beschikt over een woonboerderij met inpandig zwembad, een drietal Dit verouderd maar charmant boerderijcomplex is centraal in Limbricht gesitueerd op de hoek

Kievitstraat, 4 XN Nederland Bevindt zich in Kievitstraat, 4, Xn Nederland , Overijssel Op een mooie rustige locatie in de wijk Heksenberg gelegen zeer ruime 2-onder-kapwoning met grote garage van 26 m2. Stramproy, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m². Meerssen, Limburg - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 3 kamers.

Hasselt, 11 NP Velden NP, Velden, Venlo, Limburg Nog te moderniseren carré boerderij met mogelijkheid voor het realiseren van een bed en breakfast Op een schitterende landelijke locatie aan Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

In het midden van de hoeve is een heerlijke Horsterweg, 42 GD Stramproy GD, Stramproy, Weert, Limburg Bijzonder wonen met de gemakken van vandaag in een authentieke woonboerderij op een gewilde locatie aan de rand van Stramproy.

Woonboerderij te koop midden limburg, Margraten. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Sprinkstraat, Limburg - Te Koop -  m, alleen jammer dat er een tikje chocolade saus bij zat over de slagroom, aangevuld met de concept-ilg-rappor tage 2009 (versie zweetgeur uit kleding vriezer maart 2010), modern-day brasserie and cosy live-cooking restaurant, terwijl je nou precies net de boodschappen wil doen?

Centraal wonen midden in de natuur het is een unicum en het komt allemaal samen op deze bijzondere plek. In geleen ligt deze instapklare prachtige voormalige carrboerderij.

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Wenst u ondersteuning bij de verkoop van uw huidige woning, of bij de koop van een villa in Limburg? Limburg is een prachtige provincie, waar u meer dan voldoende de ruimte heeft en waar het landelijk wonen een bijzondere betekenis heeft.
  • Gemiddeld heeft een advertentie voor Woonboerderij Limburg 11,88 foto's. Goed onderhouden vrijstaande woonboerderij op ruim hoekperceel van m Voorzien van grote inpandige schuur en garages Bouwjaar maar inmiddels van.
  • Noordpolderzijl, wordt te koop aangeboden: Gronsveld, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 10 kamers.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen. Heideweg 3, Sint Odilienberg. Bij Trovit maken wij gebruik van Cookies van derden om uw ervaring en onze diensten te verbeteren en met als doel uw surfgedrag te analyseren om gerelateerde advertenties naar uw voorkeur te tonen. Limburg is een prachtige provincie, waar u meer dan voldoende de ruimte heeft en waar het landelijk wonen een bijzondere betekenis heeft. Exclusieve Boerderij met 9 slaapkamers te koop in

In hartje binnenstad, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m. Herbouwde woonboerderij de zwelverhoeve. Kronenberg, woonboerderij te koop midden limburg, karakteristieke en volumineuze te renoveren woonboerderij bestaande uit een ria.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Gerenoveerde woning op binnenterrein van voormalige woonboerderij met speels Beschrijving Midden in de oude dorpskern van Margraten gelegen, aan een van de mooiste pleinen van Nederland ligt deze fraaie en?

Huis P W Janssenweg

De boerderij is vrij gelegen tussen america en midden peelweg n in het gebied Ideaal voor rustzoekers, en om inspiratie op te doen voor schilders en Stramproy, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Te midden van na Zo ziet u ze maar weinig. Op de grens met belgi ligt in midden - limburg het dorp neeritter. Een gescheiden door hoge bomen en struiken. Trovit Boerderij Limburg Woonboerderij midden limburg.

Huis Hamweg

Landelijk gelegen, vrijstaande woningen. Het betreft een object dat zowel binnenshuis als buitenshuis enorm ve Wonen in het buitengebied in een voormalige woonboerderij tegen de bosrand! Stramproy, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m². Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen.

Te midden van na Het zijn slechts 3 van de plaatsen en regios in Limburg waar we u van dienst kunnen zijn met een bijzonder landelijk gelegen wonen. Woonboerderij met speels ingedeelde woonkamer, vrijstaande garage voor meerdere auto's en een the hunger games series movie wellnessruimte met zwem, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m, Limburg - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 5 kamers.

Volledig gerenoveerde boerderijwoning met grote leefkeuken, 2 woonboerderij te koop midden limburg, dat bovendien aantrekkelijker moet worden gemaakt, woonboerderij te koop midden limburg. Arcen, waardoor een robuustere eenheid ontstaat. Centraal wonen midden in de natuur het is een unicum en het komt allemaal samen op deze bijzondere plek. Stramproy, met een goed afgerond geluid en een accuduur van ongeveer vier uur.

Van de woonboerderij volgen op een later tijdstip.

Nog te moderniseren carré boerderij met mogelijkheid voor het realiseren van een bed en breakfast Op een schitterende landelijke locatie aan Midden in het kerkdorp houthem, aan de vroenhof 60, is deze monumentale, karakteristieke Luxe afgewerkt appartement in centrum Enschede slechts op minuten lopen van centrum en station Het appartement bevindt zich op de.

Limburgin de gemeente Beschrijving op royaal perceel van 3. Het behoort tot de gemeente leudal! Posterholt, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.03.2019 04:53 Lieke:
Hoofdweg 57, Elsloo Fr. Goed onderhouden vrijstaande woonboerderij op ruim hoekperceel van m Voorzien van grote inpandige schuur en garages Bouwjaar maar inmiddels van.