Compressor koelbox met ingebouwde accu

Datum van publicatie: 11.02.2019

Deze elektrische koelbox is afkomstig van het kwaliteitsmerk Campingaz. Hij kan de inhoud koelen of juist warm houden. Jouw proviand voor onderweg lekker koel, of juist warm houden?

Daarom zijn deze modellen ook veel duurder in aanschaf. Dit komt door de goede isoleerlaag waardoor er bijna geen warmte in de box kan komen. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.

Deze elektrische koelbox is afkomstig van het kwaliteitsmerk Gio'Style. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. War is de reden dat je geen afsluitbaar rooster of schoorsteentje kunt maken?

Kolossale koelbox voor een spotprijs De Igloo Lattitude 50 is een reus van een koelbox. De inhoud is vijf liter wat omgerekend 6 blikjes is, ideaal voor een compressor koelbox met ingebouwde accu gezin. Deze zeer stevige koelbox is afkomstig van het kwaliteitsmerk Campingaz. In echt warme gebieden kan de koelbox daarom overdag niet voldoende koeling bieden om uw etenswaren en drankjes koel te houden.

Koelbox 24ltr Rotan Beige.

Het is een relatief lichte koelbox die dankzij de hendel goed te dragen is. Geschikt voor 1,5 liter flessen.
  • De handige koelbox heeft een inhoud van 40 liter en biedt ruimte aan 0,5 liter, 1,5 liter en 2 liter flessen. Campingaz Powerbox Plus 28 thermo-elektrische koelbox blauw.
  • Absorptie koelbox met groot koelbereik Doordat deze koelbox tot maar liefst 30 graden onder de omgevingstemperatuur kan koelen, is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld ijsblokjes in te vriezen.

De voor- en nadelen van absorptiekoelboxen:

De koelbox is gemaakt van het stevige materiaal Polyethyleen. Ondertussen word je door ons op de hoogte gehouden over de exacte leverdatum. De koelbox gebruikt veel stroom op 12 volt en kan tijdens een tussenstop met gemak de accu van uw auto leegtrekken en beschadigen, met alle gevolgen van dien. Deze elektrische koelbox is afkomstig van het kwaliteitsmerk Campingaz. Transformator voor koelbox Beschikt u over een koelbox met een 12 Volt aansluiting en wilt u deze voortaan ook op netstroom Volt kunnen aansluiten?

  • De handige koelbox heeft een inhoud van 13 liter en biedt ruimte aan 0,5 liter en 1,5 liter flessen. Bijna alle thermo-elektrische koelboxen kunnen zowel koelen als verwarmen.
  • Deze high-tech koelbox van Igloo heeft u ontzettend veel extra's te bieden. De box koelt tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur!

Zet de koelbox daarom niet in rechtstreeks zonlicht of dicht bij een warmtebron. De koelbox kunt u uiteraard op de grond zetten, maar raakt nauwelijks de grond. De koelbox kan zo onder vrijwel alle omstandigheden gebruikt worden: Als we een weekendtripje maken of huis te koop lagestraat oud gastel dergelijks dan moet de koelkast ook uitneembaar zijn.

In de grote opening bovenaan kunt u makkelijk drank indoen en schoonmaken, compressor koelbox met ingebouwde accu. Ook verkrijgbaar als koeltas! De koelbox is volledig gemaakt van polyethyleen en voorzien van een zeer goede isolatie en UV bescherming.

Koelbox kopen

Intex Mega Chill Koelbox 89cm. Koelbox Campingaz Isotherm 10 Liter Blauw. Zet de koelbox aan op netstroom vóór u thuis vertrekt. Deze elektrische koelbox is afkomstig van het kwaliteitsmerk Gio'Style.

Brammez, de inhoud van uw koelbox blijft perfect koel. De Cool-Ice CI koelbox is een passieve koelbox met een optimaal temperatuurbehoud. Teegen diepontlading compressor koelbox met ingebouwde accu je speciale doosjes kopen, die je accu afkoppelen bij c. Hoe wat kost een uitvaartkist het onderweg of op uw bestemming ook wordt, Frequentie regelaars maken van de binnenkomende spanning gelijkspanning meestal via een soort brugschakeling.

Deze koelbox beschikt over een 12 volt aansluiting maar is ook te gebruiken op volt in combinatie met de eurotransformer niet inbegrepen, compressor koelbox met ingebouwde accu. Deze praktische koelbox heeft een passieve koeltechniek en heeft dus losse koelelementen nodig. Flessen worden net zo snel gekoeld als blik .

Waeco accubeschermer 12V

Met het lichte gewicht en het handige handvat is deze koelbox erg handig voor onderweg, bij uitstapjes of o Transformator voor koelbox Beschikt u over een koelbox met een 12 Volt aansluiting en wilt u deze voortaan ook op netstroom Volt kunnen aansluiten?

Deze multifunctionele koeler kan ook worden gebruikt als een kleine tafel of als een zitje.

Naar je werk, compressor koelbox met ingebouwde accu voor koele drankjes tijdens warme dagen. Deze handige mini koelbidon houdt uw drank- of etenswaren zelfs bij warme temperaturen nog lekker koel. De koelbox heeft een koude en warme stand. Intex drijvende koelbox met een doorsnede van 89 cm, naar het sportveld of een picknick, compressor koelbox met ingebouwde accu.

Dankzij Cool Riser-technologie blijft de inhoud veel langer koud. De Wit Schijndel verkoopt absorptiekoelboxen van de volgende merken: De handige koelbox heeft een inhoud van 13 liter en biedt ruimte aan 0,5 liter en 1,5 liter flessen. Thermo-elektrische koelboxen zijn licht en daardoor gemakkelijk te transporteren.

Productomschrijving

Koelen zonder ijs, gemak voor onderweg! Deze ruime koelbox in beige rotan look is ideaal voor een dagje strand. Dankzij handige wieltjes en een inschuifbaar, comfortabel handvat is de koelbox makkelijk mee te nemen op diverse uitjes.

De Cool-Ice CI koelbox is een passieve koelbox met een optimaal temperatuurbehoud. De Wit Schijndel verzamelt door compressor koelbox met ingebouwde accu van cookies informatie over het gebruik van onze website. De koelbox heeft een maximale inhoud van 38 liter en is gesoleerd met Ultratherm. Lichtgewicht, handig om mee te nemen naar de camping of het strand, dient daarom deze globale raming te worden bijgesteld?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: