Bdp sensor renault scenic

Datum van publicatie: 09.03.2019

Daarnaast slaat hij soms ook af als je een beetje gas geeft, vlak na het starten. Dat verhaal van het niet goed kunnen compresseren van de benzine slaat dus ook nergens op, of kan dit wel een oorzaak zijn?

Bericht door Hakkies » ma mei 28, 1: Vervolgens startte ik hem toen liep hij weer goed , ik schakelde tijdens het rijden van de 3e naar 4e versn, en dat ging stotterend. Bij uitlezen computer niet één storingscode Loopt verder uitstekend, normaal laag verbruik ca. Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Een kennis van mij heeft ook een Megane II Diesel , die zal ik ook even uitlezen om te kijken wat die aangeeft als buitentemperatuur.

Na enkele pogingen start hij dan gewoon weer.

Waar zit die precies en dient deze niet alleen maar voor het aansturen van de ventilator. Zou dit misschien helpen. Dit is een situatie waarin ee benzineleiding zo warm wordt dat de brandstof gasbelletjes gaat vormen. Na mijn mening is het vast ies kleins, bdp sensor renault scenic, vooral omdat de nokkenasversteller al vervangen is. Bdp sensor kan ik niet vinden, everything around us becomes better too.

OnderdelenZoeker

In de radiateur zit nog een sensor. Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Heb er gisteren nog even een injectiereiniger doorgegooid. Dan is het gauw verholpen! Dit komt omdat dit een instrumentenpaneel "midden gamma" is.

Helaas deed het afslaan zich ook al voor in de tijd voordat de d-riem en nokkenasversteller waren vervangen. In de cilinderkop of het thermostaathuis zit een enkeldraads sensor, bdp sensor renault scenic, en dat ging stotterend.

Bij een match ontvangt u razendsnel bericht. Is er verder nog iets bekend over dit probleem. Ik vind het echt onfatsoenlijk dat een bdp sensor renault scenic mensen met weinig kennis ter zake zomaar met een kluitje in het riet sturen.

Morgen ga ik voor de zekerheid alle stekkers gerelateerd aan inspuiting controleren en schoonmaken.

Account Options

Het heeft destijds niet meer geleid tot vervelende situaties en het is niet erger geworden, dus naast gewoon onderhoud van de auto heb ik geen aandacht meer besteed aan het probleem. De motor reageert er niet anders op. Inmiddels heb ik de auto niet meer, maar heb het nooit helemaal kunnen oplossen destijds.

Daarom heb ik de volgende zaken al vervangen:

Zou dit misschien aan de bobine s kunnen liggen. Bericht door Reinreno do jul 31, Later een aanvraag plaatsen. Bent u op zoek naar andere onderdelen voor uw Renault. Zoals ik al zei, bdp sensor renault scenic, ik ben een echte leek als het op auto's aankomt en ben dus ook niet van plan om iets zelf te vervangen.

Of zou ik ze dan beledigen omdat het lijkt dat ze dit zelf niet zouden kunnen vinden.

Renault BDP sensor

Bericht door Hakkies » di mei 29, 2: OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van een nieuwe en tweedehands Renault BDP sensor. Maar ook dan vaak 0,0V. Ik heb de auto vorige week zondag een uur zonder accu laten staan, zodat de computer even weer helemaal op nul stond. Het vervelende is, dat er ook koude starts zijn die wel goed gaan.

  • Bericht door Reinreno » do jul 31,
  • Starten en weer lopen.
  • Hij ziet eruit als foto op deze site:
  • In de UCH wordt wel de juiste buitentemperatuur weergegeven.

Vorige week heb ik de inlaatluchttemperatuursensor voor de zekerheid vervangen. Die plunjer kan zeker niet gecontroleerd worden zonder de distributieriem er weer af te halen. Bericht door mechanic ma mei 28, bdp sensor renault scenic, 6: Een BDP bdp sensor renault scenic Renault aanvragen Om een zo scherp mogelijke offerte te krijgen en uberhaupt een match goedkoop overnachten aan de kust krijgen tussen uw aanvraag en het aanbod van de leverancier is het goed om zo volledig mogelijk het formulier in te vullen.

Volgens hem was dat allemaal prima in orde. Ik kan toch echter niet een half uur staan wachten iedere keer als ik mijn auto wil starten! Via de uitleescomputer kom ik ook niet echt dingen tegen die gek lijken.

Hij ziet eruit als foto op deze site: Heb namelijk geen berichten kunnen vinden dat de "nieuwe" BDP-sensor met blauwe stekker stuk gaat.

Ik lees net een oplossing van een vergelijkbaar probleem , hier bleek het te zitten in een temperatuursensor , auto sloeg ook onder het rijden steeds af. Waar zit die precies en dient deze niet alleen maar voor het aansturen van de ventilator? Is er verder nog iets bekend over dit probleem? Bdp sensor is een zwak punt , tevens wil de zekeringkast nog wel eens last hebben van oxidatie , deze zit naast de accu onder de motorkap.

Ik ga morgen de nokkenasversteller laten vervangen, gaskleppenhuis, hartelijk bedankt voor je reactie. Beste Heino, Jr. De monteur was op de hoogte van de problemen met de nokkenasversteller in dit type motor.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.03.2019 09:17 Roma:
Tweemaal dit jaar bij stationnair voor verkeerslicht sloeg motor opeens af. Heb net de BDP-sensor even bekeken, maar deze blijkt al eens vervangen te zijn door de sensor met gemodificeerde blauwe stekker.