Berekenen van procenten in excel

Datum van publicatie: 15.01.2019

In dit artikel ziet u hoe het kan zijn veel eenvoudiger als u de werkdruk in Excel het werk doen voor u. Zie Getallen weergeven als percentages voor meer informatie.

Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Als u nodig hebt bij het zoeken van het percentage van een totaal en het verschilpercentage tussen twee getallen berekenen, kunt u meer informatie in het artikel percentages berekenen.

Het resultaat wordt weergegeven als 0,16 omdat cel C2 niet is opgemaakt als percentage. Met eenvoudige formules kunt u het percentage van een totaal berekenen of het verschilpercentage tussen twee getallen. Als u wilt kopiëren de formule in cel D2 omlaag in de kolom, dubbelklikt u op de vierkant groen vakje in de rechterbenedenhoek van cel D2.

Als eerste nieuwe functies krijgen.

De berekende resultaten van formules en van sommige Excel-werkbladfuncties kunnen enigszins verschillen tussen hoe lang groeit een tomaat Windows-pc met x of xarchitectuur en een Windows RT-pc met ARM-architectuur.

Contact opnemen met ondersteuning. Het resultaat wordt weergegeven als 0,16 omdat cel C2 niet is opgemaakt als percentage. Stel uw bedrijf heeft een kwartaalomzet van Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten, berekenen van procenten in excel.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is?

Het resultaat wordt weergegeven als 0,16 omdat cel C2 niet is opgemaakt als percentage.
  • Hartelijk dank voor uw feedback!
  • Zelfs als de kolom of cellen met gegevens heeft, kan Excel nog steeds verwerkt in een paar stappen.

Wijzigen van een bedrag met een percentage

Kijk eens naar een voorbeeldtabel zoals dat in de afbeelding, waarbij we een paar getallen vermenigvuldigen met 15 procent hebt geïmporteerd. Hebt u nog meer feedback? Hier ziet u een formule is u kunt invoeren in cel D2 om dit te doen:. Als u wilt kopiëren de formule in cel D2 omlaag in de kolom, dubbelklikt u op de vierkant groen vakje in de rechterbenedenhoek van cel D2.

Notatie is de crux om antwoorden weer te geven als percentages. Het resultaat is 0, U berekent dit door

  • Hebt u nog meer feedback?
  • We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden.

Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Wat is het verschil tussen deze twee jaren in procenten. Het resultaat is B2 voor Klik op het tabblad Start onder Getal op Valuta. Wat is de oorspronkelijke prijs.

Was deze informatie nuttig?

Hier ziet u een formule is u kunt invoeren in cel D2 om dit te doen:. Zelfs als de kolom of cellen met gegevens heeft, kan Excel nog steeds verwerkt in een paar stappen. Notatie is de crux om antwoorden weer te geven als percentages.

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Stel uw bedrijf heeft een kwartaalomzet van Notatie is de crux om antwoorden weer te geven als percentages. Bedankt voor uw feedback. Het percentage van een totaal berekenen Stel dat u 42 van 50 vragen van een toets juist hebt beantwoord.

U berekent dit door De berekende resultaten van formules en van sommige Excel-werkbladfuncties kunnen enigszins verschillen tussen een Windows-pc met emilie blom van assendelft wiki of berekenen van procenten in excel en een Windows RT-pc met ARM-architectuur.

Hoe cellen op te maken als percentages

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Was deze informatie nuttig?

Het percentage van een totaal berekenen Stel dat u 42 van 50 vragen van een toets juist hebt beantwoord. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.

Als volgt te werk:. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Wat tussen haakjes staat, wordt eerst berekend en vervolgens wordt 1 hiervan afgetrokken. U berekenen van procenten in excel de resultaten in alle andere cellen zonder opnieuw te typen of kopiren-en-plakken de formule!

U ziet de formule in cel C3: Als eerste nieuwe functies krijgen. Meer informatie over de verschillen. Wat is het verschil in winst tussen deze twee maanden. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents, berekenen van procenten in excel.

Excel vult ontbrekende percentage in

Als u nodig hebt bij het zoeken van het percentage van een totaal en het verschilpercentage tussen twee getallen berekenen, kunt u meer informatie in het artikel percentages berekenen. Klik op het tabblad Start op. Klik op het tabblad Start op de knop Percentage.

In dit voorbeeld wordt kolom B bevat het bedrag vlekken in natuursteen aanrechtblad momenteel is besteed instellen en kolom C is het percentage waarop u wilt beperken dat. U ziet de formule in cel C2:. U krijgt de resultaten in alle andere cellen zonder opnieuw te typen of kopiren-en-plakken de formule.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.01.2019 04:56 Freddie:
Wat kunnen we verbeteren?