Hoeveel geld kun je op je ov chipkaart zetten

Datum van publicatie: 08.03.2019

Als het inchecken is gelukt, hoor je een pieptoon en brandt er een groen lampje. Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist. Een lijst met OV-chipkaart oplaadpunten door heel Nederland kan je hier vinden.

Check dan niƩt in en uit. Reizen met het studentenreisproduct Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen. Dit doe je bij een oplaadpunt.

Dit formulier is verkrijgbaar bij de balies van OV-bedrijven. Automatisch opladen van je OV-chipkaart kan je doen via www. Weekabonnement Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren.

Reis je buiten de vrij-reizenperiode. U kunt uw OV-chipkaart met saldo en reisproducten opladen. Je kan OV-chipkaart oplaadpunten vinden op verschillende plaatsen, bijvoorbeeld op een treinstation of in de supermarkt of het postkantoor. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Ga je de grens over.

Automatisch opladen van je OV-chipkaart kan je doen via www. Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus-, tram- en metrovervoerders. U kunt automatisch opladen aanvragen via de website.
  • Vervolgens kies je ervoor om het saldo van je OV-chipkaart op te laden. Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist.
  • Vervolgens kies je ervoor om het saldo van je OV-chipkaart op te laden.

Weekabonnement Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Hoe werkt in en uitchecken? Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus-, tram- en metrovervoerders. Meestal kan je kiezen tussen betalen met muntgeld of betalen met een bankpas. Zo werkt saldo laden bij de NS-kaartautomaat 1. Op het beeldscherm zie je een incheckboodschap. Dan reis je gratis.

  • Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.
  • Hoe kan ik mijn OV-chipkaart opladen?

Waar kan ik mijn OV-chipkaart opladen. Zo werkt saldo laden bij de NS-kaartautomaat 1. Bij een flink aantal winkels en supermarktketens kunt u nu ook saldo laden. Voordat wordt ingegaan op het opladen van de OV-chipkaartis het belangrijk om te weten hoe de OV-chipkaart eigenlijk werkt.

Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren. Ook in je vrij-reizenperiode is het belangrijk dat je altijd uitcheckt. Dit formulier is verkrijgbaar bij de balies jochem myjer de rust zelve stream OV-bedrijven.

Laatste nieuws

Stap je over naar een ander vervoermiddel? Ook in je vrij-reizenperiode is het belangrijk dat je altijd uitcheckt. Dit formulier is verkrijgbaar bij de balies van OV-bedrijven.

Dan reis en betaal je op saldo? Vervolgens zie je op het scherm je saldo staan en kan je kiezen voor de optie om het saldo op te laden. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan! Je moet dan een account aanmaken, waarbij je kan instellen dat er maandelijks een bepaald bedrag op je OV-chipkaart wordt gestort.

U kunt automatisch opladen aanvragen via de website.

Hoe doe je dat

Handmatig opladen OV-chipkaart De eerste manier om je OV-chipkaart op te laden is handmatig opladen bij een oplaadpunt, zoals de gele automaten op het station. Stap je over naar een ander vervoermiddel? Een url moet beginnen met https:

Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus- tram- en metrovervoerders. Je gaat als volgt te werk. Ook bij bijvoorbeeld de Subway kan je je OV-chipkaart tegenwoordig opladen.

Zo heeft u altijd voldoende saldo om te reizen! In de toekomst zal het laden van saldo op steeds meer locaties aangeboden worden. Meestal kan je hoeveel geld kun je op je ov chipkaart zetten tussen betalen met muntgeld of betalen met een bankpas. Bij een negatief saldo kun je niet reizen. U kunt automatisch opladen aanvragen via de website. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die zoover hotel van der valk voorschoten vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Weet jij het antwoord?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je chipkaart laad je op door de instructies op het scherm van het oplaadpunt te volgen, waarbij je soms de keuze hebt om te betalen met je pinpas of met contant muntgeld. Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist.

Feestdagen en korting Voor reizen tijdens de feestdagen gelden dezelfde regels als in het weekend, dus:

De kaartlezer herkent je product en controleert dit op geldigheid. Bijvoorbeeld van een NS-trein op een Arriva-trein. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: