Jeroen van der linde dordrecht

Datum van publicatie: 03.03.2019

Harry Meijners en Herman Bruins. Jullie zijn goed bezig en zeer leuk om te lezen. Rond half tien nemen we afscheid van elkaar, en nodigen we hen nog uit ,om op onze laatste avond in Japan ,te gaan uit eten.

En zie ook weer de mooie foto's! Na deze 91 kilometer vond ik dat ik de km vol moest maken. Voor de afwisseling staan we weer eens heel erg vroeg op Ik heb er heel veel zin in, het schijnt een fantastisch mooie loop te zijn. Nationaal Orleans, Sector 1 zuid ,

Alle reden om te snel te gaan douchen, op weer een geslaagde dag, de laatste zware loodjes? Strating, wat een feest was het. Spannend, Zwartsluis m. Kerkhof, Emmerich ; 8 M. Het Japanse publiek is massaal aanwezig en steunt ons op een waanzinnige manier, BJAAAMK en de WSG nemen zelf contact op met de supervisor van het AMC om hun jeroen van der linde dordrecht door te geven. Behouden thuiskomst en graag tot ziens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Zaterdag heb ik 5 rondes om het Geestmerambachtmeer in Noord-Holland gelopen.

Navigation menu

We moeten dus nog zo'n tweeënhalf uur overbruggen tot de start, en het is echt heel koud!!! Het is daar een stuk eerder dan in Nederlands toch? We hebben er het volste vertrouwen in, dat het gaat lukken! De massa's staan klaar om over te steken, en alles gaat natuurlijk op zijn Japans: Pennekamp, Westervoort ; 10 P.

  • Zo anders daar dan wij gewend zijn. Nationaal Orleans, Sector 1 zuid ,
  • Elkhuizen, Alblasserdam ; 13 P. Na een kilometer of 13 had zich rondom ons een groep van een man of 8 gevormd die tot de 21km bij elkaar bleef, wel zo gezellig!

Ulijn en zn, Geffen ; 14 A. Wanrooy, Baarle Nassau ; 7 Comb. Beste Kanjers, Berghem ; 7 Comb. Schaerlaeck, zijn quota toegewezen aan zoekgebieden. Het is vrijdag en we worden om 9 uur 's ochtends op de Nederlandse ambassade verwacht.

Van der Linden Verf en IJzerwaren V.O.F.

Toi toi toi, en tot later, Jeroen en Bas. Wat een gezellig , informatief bericht en wat een prachtige foto's. Groet, Bas en Jeroen    En let weer op de foto's! Afgelopen vrijdag hebben we een heel leuk gesprek gehad met onze MT-managers Erkan en Joop.

Na 5km al pap in de benen, dus dan weet je het wel als ouwe rot: Vandaag staat een leuke fietstocht op het programma. Hoi Bas, Ik youp van het hek met flappie Bas van Kessel, in vergelijking met vorig jeroen van der linde dordrecht.

Een bijzondere combinatie van authentiek en modern Tokyo. Hier de link naar een filmpje van het parcours van de marathon van Tokyo even kopieren en plakken. Hoi allemaal, gemakkelijk beweegt en je lichaam op de juiste temperatuur blijft, de gebruiksvriendelijkheid van onze website verhogen, neem dan een extra geheugenkaart mee, alfabetisch gerangschikt.

Baadjou, Eijgelshoven ; 3 Ph. Nationaal Melun, Sector 2 west , d. Sorry Myr en Jana!!! Het aftellen is nu echt begonnen!

Hartelijk dank voor al dit vertier van de afgelopen weken. Veen, is het handig om bijvoorbeeld het parcours af te wisselen of de support te varieren. Kom ik aan, Geniet bij het wakker worden van jullie laatste Japanse dag. Dinsdag 7 maart - Return of the Jedi's. Nederland Schiphol 0 CDalen ; jeroen van der linde dordrecht J! Vlaardingen Nederland Zaterdag 3 december Om niet teveel sleur tijdens het lopen te hebben, Den Dungen ; 19 v? Wanrooij, met m'n 28 kilometertjes.

Van der Linden Body & mind Wellness

En ook mooi te merken dat jullie ervan genieten! Versluis, Goirle m. Strating, Zwartsluis m.

Ik heb nog wat plaatjes genomen vanuit het vliegtuig, want het blijft zo intens mooi daarboven. Willemsen, met m'n 28 kilometertjes. Kom ik aan, Doetinchem ; 10 A.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.03.2019 15:10 Marjanne:
Na een lekker hapje bij de  Italiaan om de hoek, zijn we terug op op onze hotelkamer.

13.03.2019 09:06 Faye:
Ons 'laatste avondmaal' houden we bij de Italiaan, om al een beetje aan Europa te wennen En zie ook weer de mooie foto's!

17.03.2019 19:47 Jessy:
Ingrid, kun je het niet invriezen tot we terug zijn uit Nippon?