Whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon met nieuw nummer

Datum van publicatie: 04.03.2019

Voor elk besturingssysteem zijn er mogelijkheden en ook tussen besturingssystemen is het mogelijk om je chatgeschiedenis over te zetten. Apple iPhone 8 prijzen vergelijken Met abonnement:

Het is ook mogelijk om je back-up naar je Google-account te uploaden. Deze accountinformatie is gelinkt aan je telefoonnummer. Dit is ook de directory die je zelf moet gebruiken. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de app en ga naar "instellingen". Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij? Door op de groene knop te drukken wordt je geschiedenis overgezet.

Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, dan horen we het graag.

Recente artikelen Samsung 'stopt' met plastic en omarmt groene alternatieven 7 uur geleden Teaser toont Nokia 9 en Nokia 6. WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie.

Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude nummer. Samsung Galaxy S9 versus S8. Wij hebben de meest voorkomende manieren op een rijtje gezet.

Dit zorgt ervoor dat niemand bij je persoonlijke gegevens kan wanneer iemand anders je telefoon krijgt. Wanneer je vergeten bent om je oude account te verwijderen en je geen toegang meer hebt tot dat account, hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer je van type telefoon verandert en niet hetzelfde telefoonnummer behoudt, kan je WhatsApp downloaden op je nieuwe telefoon en je telefoonnummer verifiëren.
  • WhatsApp vraagt dan of je de backup uit Google Drive wil installeren.
  • Wie weet is WhatsApp de boosdoener.

Laatste testen

Als WhatsApp niet vraagt om de berichten te herstellen is er iets niet goed gegaan in bovenstaande stappen. Op de nieuwe telefoon dien je allereerst het Google account van je oude telefoon te installeren.

Samsung Galaxy A8 prijzen vergelijken Met abonnement: Check voor je begint in WhatsApp even met welk nummer je geregistreerd staat. Door Stan Hendriks , 9 augustus om De 5 populairste smartphones Samsung Galaxy S9 Abonnement vanaf:

  • Maar het is wel mogelijk, omdat WhatsApp alle contacten en chats in één bestand bewaart op je iPhone.
  • WhatsApp biedt voor elk besturingssysteem genoeg mogelijkheden om je gespreksgeschiedenis over te zetten naar je nieuwe telefoon. Gebruik de wijzig nummer -functie om dit te doen.

Maar het is wel mogelijk, omdat WhatsApp alle contacten en chats in n bestand bewaart op je iPhone. Wanneer je vergeten bent om je oude account te verwijderen en je geen toegang meer hebt tot dat account, hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer je de Wijzig nummer-functie gebruikt hoef je niet eerst je account te verwijderen. Hier is een handige tip hoe je dat voor elkaar krijgt, whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon met nieuw nummer.

Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden. Installeer Wazzap Migrator op je telefoon. Hoe doe ik aangifte van een gestolen telefoon.

Nieuwste producten

Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis. Je hebt waarschijnlijk een groep met je beste vrienden, je collega's, nog een andere vriendengroep en misschien Voor elk besturingssysteem zijn er mogelijkheden en ook tussen besturingssystemen is het mogelijk om je chatgeschiedenis over te zetten.

Kopieer de laatste backup naar je computer. Audio Mp3-spelers Apple iPods Navigatiesystemen Vergelijk navigatiesystemen Vergelijk motornavigatiesystemen Vergelijk campernavigatiesystemen Compactcamera's Vergelijk compactcamera's. Wij hebben de meest voorkomende manieren whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon met nieuw nummer een rijtje gezet. De 5 populairste smartphones Samsung Galaxy S9 Abonnement vanaf: Zorg ervoor dat je contacten je oude telefoonnummer verwijderen uit het telefoonboek van hun toestel en je nieuwe telefoonnummer opslaan.

Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Playstore en jij maakt mij leven compleet herstellen als je hem opstart. Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij.

Op deze manier heb je geen andere apps nodig en hoef je ook niet in mapjes te gaan zoeken naar je gesprekken. Daaronder vallen foto's, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp Het is niet mogelijk om WhatsApp berichten over te zetten van Apple naar Android of andersom. Je kunt al je data overzetten en ervoor zorgen dat je niet aan iedereen je nieuwe nummer door hoeft te geven.

  • Wanneer je de Wijzig nummer-functie gebruikt hoef je niet eerst je account te verwijderen.
  • Je kan een lokale backup gebruiken of een backup van je Google Drive.
  • Zorg ervoor dat je contacten je oude telefoonnummer verwijderen uit het telefoonboek van hun toestel en je nieuwe telefoonnummer opslaan.
  • Maar het is wel mogelijk, omdat WhatsApp alle contacten en chats in één bestand bewaart op je iPhone.

Al gauw sla je namelijk ongemerkt honderden MB De 5 populairste smartphones Samsung Galaxy S9 Abonnement vanaf: Om dit te doen ga je in WhatsApp naar gespreksinstellingen onder instellingen en je maakt een back-up. Als je een SD-kaart gebruikt hebt, om de katten te keren.

Doe je je iPhone weg en stap je over op een Android telefoon. Vergeet niet om je oude account te verwijderen, whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon met nieuw nummer. Zorg ervoor dat je contacten je oude telefoonnummer verwijderen uit het telefoonboek van hun toestel en je nieuwe telefoonnummer opslaan.

Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij? Huawei P smart Android iPhone Windows Phone. WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Al gauw sla je namelijk ongemerkt honderden MB Sluit nu je Android smartphone aan op je pc en kopieer de bestanden in je "extract" map naar de rootfolder op je Android telefoon. Laat dit dan aan ons weten. Hoe zet ik WhatsApp over op een andere telefoon.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.03.2019 01:16 Christiano:
Je oude nummer wordt nu verwijderd. Hoe zet ik WhatsApp over op een andere telefoon?

17.03.2019 08:39 Bianca:
Als je vervolgens WhatsApp installeert op je nieuwe iPhone en je je telefoonnummer invult, zal het programma je vragen of je een reservekopie terug wil zetten. Denk ook aan het leeghalen van je SD-kaart.

25.03.2019 07:59 Jannieke:
Klik hier voor meer informatie.