Gynodaktarin zonder recept verkrijgbaar

Datum van publicatie: 11.02.2019

Je bent offline, de website blijft beperkt werken. Openen van de tube: Ik wil een bijwerking melden.

Ook als uw klachten eerder verdwenen zijn. U kunt de applicator het best inbrengen in liggende houden, met gebogen knieën en gespreide benen. Was na gebruik uw handen. De zuiger volledig indrukken. Vraag altijd eerst advies aan uw arts of apotheker als u naast dit medicijn ook nog zelfzorg-medicijnen wilt gebruiken. Deze kunnen hierdoor scheuren. Vertrouwen in de medicijnen.

Zwangerschap - Baby - Kinderen. Zo niet, raadpleeg dan uw arts. Wanneer u denkt dat u het verkeerde medicijn heeft gekregen, kan dat uw gynodaktarin zonder recept verkrijgbaar in de medicijnen ernstig ondermijnen, conform het advies van de Stichting De Bovenlanden, Hi, 2016.

Miconazol is een antischimmelmiddel. Dit product hoort geen invloed op uw rijvaardigheid te hebben. Zelden bij 1 tot 10 op de mensen Pijn en krampen tijdens de menstruatie en vaginale afscheiding of bloeding.

  • Gebruikt u medicijnen op recept of die u zonder recept koopt? Vervolgens de applicator verwijderen zonder de  zuiger aan te raken en wegwerpen.
  • Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Vaginale schimmelinfectie

Gyno-Daktarin of Daktarin is alleen op recept verkrijgbaar. Overleg altijd eerst met uw arts als van het voorschrift wilt afwijken.

Lees ook de patiëntenbijsluiter voor informatie over het gebruik van dit medicijn tijdens zwangerschap of borstvoeding. Het middel kan dan enkele uren in de vagina blijven. Op het uiteinde van de tube duwen om de crème in de applicator te brengen. Vaak is er maar een kleine kans op bijwerkingen.

  • Ben ik allergisch voor één van de bestanddelen?
  • Miconazol, in de vorm van miconazolnitraat, is het actieve bestanddeel van Gyno-Daktarin, en verlicht de symptomen doordat het de celwand van de schimmel aantast en afbreekt waardoor de schimmel afsterft. Vlak na inbrengen kan uw vagina branderig aanvoelen, jeuken of irriteren.

Gebruik dit geneesmiddel niet als u voor een van deze bestanddelen allergisch bent. Breng een dunne laag crme aan op het betreffende gebied. Daar ontvangt u de zorg en begeleiding die is afgestemd op uw persoonlijke situatie!

Dan raden wij u aan naar uw eigen apotheek te gaan. gynodaktarin zonder recept verkrijgbaar

Met of zonder recept?

Vraag uw arts, apotheker of zorgverzekeraar zo nodig om nadere informatie over de vergoeding van uw medicijnen. Heel wat medicijnen komen in de moedermelk terecht en bereiken zo de zuigeling. Beschrijving Gyno-Daktarin crème is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden bij de behandeling van een vaginale schimmelinfectie. U hoeft zuch dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de medicijnen.

Daarnaast dient u, apotheker of zorgverzekeraar zo nodig om nadere informatie over de vergoeding van uw medicijnen, voor uw eigen veiligheid.

De uiterste gebruiksdatum van een medicijn staat vermeld op de verpakking, gynodaktarin zonder recept verkrijgbaar. Vraag uw arts, de applicator zo diep mogelijk in de schede  brengen. Vertel uw arts ook of u wl of niet tevreden bent met het medicijn. In liggende  houding, ook wel BCHSV genoemd, maar gewoon ietsje minder dan voorheen. Gebruik het bij voorkeur niet tijdens uw menstruatie. Het gebruik van recept-medicijnen is gynodaktarin zonder recept verkrijgbaar alleen zinvol wanneer ze volgens voorschrift van de arts worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing

Miconazol wordt ook op de huid gebruikt in crème, applicatievloeistof en strooipoeder. Dit medicijn kan voor zover bekend tijdens de zwangerschap zonder bezwaar volgens voorschrift worden gebruikt. De vaginaalcrème wordt geleverd met een speciale wegwerpapplicator. Als u stopt met het gebruik van Gyno-Daktarin Niet van toepassing.

  • Neem dan contact op met uw arts of apotheker.
  • Vertel uw arts ook of u wél of niet tevreden bent met het medicijn.
  • Vertel dat dan uw arts of apotheker.
  • Lees meer Tekst verminderen.

De capsules kunt u met uw vinger inbrengen. Gebruik het bij voorkeur niet tijdens uw menstruatie. Gebruikt u dit middel te voorkoming van een schimmelinfectie? De applicator in de plaats van de sluitdop op de tube vastschroeven.

Plaats voorzichtig het gele uiteinde in uw vagina. Borstvoeding Dit medicijn kan voor zover bekend tijdens de periode van borstvoeding zonder bezwaar volgens voorschrift worden gebruikt! Wanneer mag u Gyno-Daktarin niet gebruiken.

Deze kunnen dan uw ongerustheid weg nemen of bekijken of u misschien andere medicijnen nodig heeft. Dit medicijn kan voor zover bekend tijdens de periode van borstvoeding zonder bezwaar volgens voorschrift worden gebruikt. Raadpleeg uw arts gynodaktarin zonder recept verkrijgbaar u te veel last heeft van n van de bovengenoemde bijwerkingen of als u andere bijwerkingen ervaart waar u zich zorgen over maakt, gynodaktarin zonder recept verkrijgbaar.

Meest gezocht:

Heeft u nog andere vragen over het gebruik van dit geneesmiddel? Bent u niet in de buurt van uw eigen apotheek, dan kunt u hier ook andere apotheken vinden. Twijfelt u  over het juiste gebruik?

Een gram Gyno-Daktarin crme voor vaginaal gebruik bevat 20 mg micon. Gebruik daarom niet minder medicijn dan is voorgeschreven.

Geef aan de apotheek door dat u overgevoelig bent voor miconazol.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.02.2019 16:39 Marie-José:
Als u voortijdig stopt, heeft u kans dat de infectie weer terugkomt. De applicator in de plaats van de sluitdop op de tube vastschroeven.

14.02.2019 21:59 Armen:
Gebruik daarom niet méér medicijn dan is voorgeschreven.