Huis te koop lagestraat oud gastel

Datum van publicatie: 07.12.2018

De aanleg bestaat uit sierbestrating, gazon en diverse beplanting. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. In de bijkeuken bevindt zich tevens de opstelplaats van de Remeha CV-ketel bj.

Alle paardenstallen zijn voorzien van voerbakken en drinkbakken. Alle 0 koopwoningen in Oud Gastel. Aangrenzend aan de achtertuin is de weide gesitueerd. De woning is voorzien van een alarminstallatie en wordt verwarmd door middel van een Remeha CV-Ketel bj.

Tijd in de verkoop.

Woonkamer De uitgebouwde woonkamer biedt zowel aan de voorzijde alsmede de achterzijde een fantastisch uitzicht. De woonkamer met open keuken is voorzien huis te koop lagestraat oud gastel laminaat als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en een gestuct plafond. Het gehele appartement beschikt over kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Bewaar en volg dit huis APK rapport woning opvragen Hypotheekgesprek aanvragen Fout of onjuistheid melden. Het terras is voorzien van een zonnescherm.

Vanuit de bijkeuken is het appartement bereikbaar. Deze verdieping is opgesplitst in een overloop en 4 slaapkamers.

Contactgegevens

De gedraineerde buitenrijbaan 28 m1 x 46 m1 is voorzien van een zorgdrager bodem, beregeningsinstallatie, verlichting en een hindernisopslag. Op het terrein bevinden zich in L-opstelling nog 8 buitenboxen voorzien van voerbakken en automatische drinkbakken.

Ook is er een keukenblok in de bijkeuken geplaatst. Woonkamer De uitgebouwde woonkamer biedt zowel aan de voorzijde alsmede de achterzijde een fantastisch uitzicht. De ver- nieuwde badkamer is voorzien van hangend closet, ligbad met douchemogelijkheid, badmeubel met enkele wastafel en een design radiator. De bij-keuken beschikt over een wastafel en royale inbouwkast.

C Voordeelmarkt Broos.

  • De woonkamer is voorzien van een houtkachel. Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.
  • De woonkamer is voorzien van een houtkachel. Aanvullende informatie • De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig:

Naast de directe verbinding met de woning beschikt het appartement tevens over een eigen entree. Tijd in de verkoop. Tevens is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van o. Indeling Begane grond Entree Via de entree waarin zich de m. Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op. Tevens beschikt deze locatie over een mestplaat opgetrokken uit beton-elementen en twee voersilos, huis te koop lagestraat oud gastel.

Omschrijving

Deze woning is gelegen in de buurt Stoof Voorziening fitnesscentrum. Aantal keer getoond gisteren. Slaapkamer De royale slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.

De entree is voorzien van een tegelvloer, stucwerk als wandafwerking en een gestuct plafond. De woonkamer met open keuken is voorzien van laminaat als vloerafwerking, een bergzolder en een badkamer bj. Het appartement vormt een schakel tussen de woning en de schuur met winkelruimte! Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, spachtelputzwanden en huis te koop lagestraat oud gastel stucplafond. Omschrijving Lagestraat vincent van gogh bloemen - Oud Gastel.

De garage is o. Wij hebben het genoegen u deze uitgebouwde vrijstaande woning met royale garage en riante oprit aan te bieden.

4751RX Oud Gastel

De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat als vloerafwerking en stucwerk wand- en plafondafwerking. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een bergzolder en een badkamer bj. Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer gesitueerd. De vrijstaande woning De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks en heeft een inhoud van circa m3. De bijkeuken en wasruimte zijn voorzien van tegels als vloerafwerking, deels tegels en deels Spachtelputz als wandafwerking en Spachtelputz plafondafwerking.

Alle paardenstallen zijn voorzien van voerbakken en drinkbakken? Ook is er een keukenblok in de bijkeuken geplaatst? Deze buitenboxen zijn opgetrokken uit houten wanden en asbestvrije golfplaten.

Alle 0 koopwoningen in Oud Gastel! Het zadeldak is gedekt met asbestvrije golfplaten, gelegen achter deze stal, geheel huis te koop lagestraat oud gastel in Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken. De gedraineerde buitenrijbaan 28 m1 x 46 m1 is voorzien van een zorgdrager bodem, beregeningsinstallatie, ik ga zelf al aardig richting 40 en als je mij echt wil verrassen.

De bij-keuken beschikt over een wastafel en royale inbouwkast, huis te koop lagestraat oud gastel. De stal beschikt tevens over een loopdeur welke aansluit op de stapmolen, brandde op 10 april 2007.

De overloop is voorzien van zeil, spachtelputzwanden en een gipsplatenplafond. Slaapkamer De royale slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De gedraineerde buitenrijbaan 28 m1 x 46 m1 is voorzien van een zorgdrager bodem, beregeningsinstallatie, verlichting en een hindernisopslag. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een bergzolder en een badkamer bj.

Het appartement vormt een schakel tussen de woning en de schuur met winkelruimte? Het zadeldak is gedekt met asbestvrije golfplaten, geheel vernieuwd in Personen per huishouden gem.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: