Tram naar stedelijk museum den haag

Datum van publicatie: 11.02.2019

Goede Vrijdag - 19 April open Het door Berlage ontworpen Art Deco gebouw is net zo spectaculair als de collectie zelf en biedt al sinds zijn voltooiing in onderdak aan het Gemeentemuseum. Bewonder de grootste collectie Mondriaans in Den Haag Bewonder de grootste collectie Mondriaans ter wereld en sta oog in oog met zijn onvoltooide meesterwerk, de Victory Boogie Woogie.

Museum De Lakenhal Ontdek ruim jaar aan kunst en geschiedenis in het stedelijk museum van Leiden. Spreekt dit thema u aan? Gemeentemuseum Den Haag bevindt zich in het Statenkwartier en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Dan vindt u dit wellicht ook interessant: Beelden aan Zee Beelden aan Zee is een beeldenpark in een unieke omgeving.

Gemeentemuseum Den Haag bevindt zich in het Statenkwartier en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, tram naar stedelijk museum den haag, de auto en de fiets. Er is een beperkt aantal beschikbaar. Of u nu houdt van low budget hotels, architectuur en design. Ontdek de grote invloed van deze Nederlandse kunstenaar op moderne kunst, romantische hotels of boetiekhotels; in Den Haag vindt u voor elke smaak en budget een heerlijk hotel.

Surf op de beste golven in surfhotspot Scheveningen. In dit geval geldt er geen gratis toegang voor een begeleider.

Eenmaal in de stad kun je de borden 'Gemeentemuseum' volgen. Huur een fiets en ontdek de koninklijke fietsroute.
  • Wie zich graag omringt met modern design is bij Gember aan het goede adres. Met de auto is het Gemeentemuseum bereikbaar via de Utrechtsebaan richting Kijkduin.
  • Tegenwoordig wordt het beschouwd als een hoogtepunt uit de moderne architectuur.

Plan your journey

De speelse lampen, een designklassieker van de Deen Poul Henningsen, sluiten hier uitstekend bij aan en doorbreken het strakke karakter van de ruimte. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met: Volg het spoor van Rietveld door Utrecht. De royale Serre is bij uitstek geschikt voor besloten evenementen als diners, bruiloften, recepties en presentaties.

Bezoek de website  www. Het vernieuwde, uitgebreide assortiment legt de nadruk op biologische, duurzame en verantwoord verbouwde producten. Voor het museum is er ruime gelegenheid om gratis te parkeren.

Voor informatie over vervoersbewijzen en het plannen van uw reis verwijzen wij u naar: Surf op de beste golven in surfhotspot Scheveningen! Wat wil je doen. Berlage - het Gemeentemuseum Den Haag - werd in de tuin een prachtig paviljoen gebouwd als rustpunt voor bezoekers en wandelaars.

Meer doen in Den Haag, tram naar stedelijk museum den haag. Of u nu houdt van low budget hotels, romantische hotels of boetiekhotels; in Den Haag vindt u voor elke smaak en budget een heerlijk hotel.

Kaartverkoop

Het Haags Gemeentemuseum is van alle tijd! Ook het paviljoen in de tuin werd van onder tot boven aangepakt. Auto Met de auto is het museum bereikbaar via de Utrechtsebaan, richting Kijkduin, volg de borden "Gemeentemuseum". Brasserie Berlage Bij het laatste levenswerk van architect H.

Surf op de beste golven in surfhotspot Scheveningen. Tram naar stedelijk museum den haag Haag is een kunststad bij uitstek. Het strand van Scheveningen. Berlage - het Gemeentemuseum Den Haag - werd in de tuin een prachtig paviljoen gebouwd als rustpunt voor bezoekers en wandelaars. De grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan ter wereld, minutieus gedecoreerd Delfts Blauw en interactieve Wonderkamers in het beroemde gebouw van architect Berlage, maar geen fabriekseierkoeken.

Plan je reis

Het Gemeentemuseum is geopend op Tweede Kerstdag Het door Berlage ontworpen Art Deco gebouw is net zo spectaculair als de collectie zelf en biedt al sinds zijn voltooiing in onderdak aan het Gemeentemuseum. Met de auto is het museum bereikbaar via de Utrechtsebaan, richting Kijkduin door de borden "Gemeentemuseum" te volgen.

Tram naar stedelijk museum den haag Berlage beschikt over een 70 plaatsen tellend comfortabel restaurant met terras op het zuiden. Ontdek meer over het leven, de Victory Boogie Woogie.

Het strand ademt de sfeer van de bekende schilderijen van de Haagse School. Bewonder de grootste collectie Mondriaans in Den Haag. Ontdek het Amersfoort van Mondriaan Amersfoort is de geboorteplaats van Mondriaan. Ook bij het bijzondere filmtheater Omniversum zult u beslist een indrukwekkende ervaring beleven. Ontdek het begin van De Stijl in Leiden.

Veel gezocht

Kopieën of digitale afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd. Per 30 november is rondom het Gemeentemuseum betaald parkeren ingevoerd.

Bart van der Leck. Grand Café Het Grand Café is de aangewezen plek om uw museumbezoek even te onderbreken voor heerlijke kop Peeze koffie, een verse lunch die ter plekke voor u bereid wordt of een hartige of zoete snack.

Meer in deze regio. Eenmaal in de stad kun je de borden 'Gemeentemuseum' volgen. Gemeentemuseum Den Haag is op maandag gesloten en van dinsdag tot en met zondag geopend van 10 tot 17 uur.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: