Zwembad de zijl leiden buitenbad

Datum van publicatie: 21.12.2018

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button. Er zijn volop mogelijkheden voor waterpret: Familie-skipas Ga met je hele gezin een dagje skiën bij SnowWorld.

Zwembad de Zijl 3. Volg ons op  Facebook  Twitter  Instagram. Er zijn volop mogelijkheden voor ontspanning en water vermaak: Voor bedrijven Samenwerken Contact Gratis activiteit toevoegen Gratis uitje toevoegen.

Klik op jouw antwoord   1 2 3 4 5. Ontvang de leukste winterse gezinsuitjes direct in je mailbox! Denk aan bijvoorbeeld loopmatten die in het water liggen, Sharkey de opblaashaai of discozwemmen.

Ook het binnen zwembad ziet er prima uit. Bekijk de Openingstijden Openingstijden Ma van ? Acht voetbaljongens gingen als teamuitje een uurtje boulderen bij Boulderhal Kunststof, zwembad de zijl leiden buitenbad. Wat je er allemaal kunt doen vertel ik je in dit artikel! Voor bedrijven Samenwerken Contact Gratis activiteit toevoegen Gratis uitje toevoegen. Hij wilde alleen maar glijden. De Zijl is een divers zwembad vlakbij het centrum van Leiden.

Er zijn volop mogelijkheden voor waterpret: Klik hier voor leuke dingen om te doen in Leiden.

Aan het einde van de middag nog even disco zwemmen. Hier is ook een sporthal. Er zijn volop mogelijkheden voor ontspanning en water vermaak: Samen met vrienden en kinderen lekker in het buiten zwembad gezwommen. Katie   -   Dagje uit tips Korting Blog   Zoek.

  • WIN een boek uit de Prentenboek top 5!
  • Ik ben hier vorige week met mijn zoontje geweest en het was heerlijk warm, dus hebben ook lekker in het buitenbad gezwommen. Ik ben er heel vaak geweest en het is een leuk zwembad ik heb daar ook mijn feestje gevierd en het was super leuk echt een goed zwembad alleen jammer dat je soms wel soms niet naar het 2de deel van het zwembad mag.

Klik op jouw antwoord   1 2 3 4 5. Tineke   -   Lees snel onze ervaring. Hier is ook een sporthal. Ga lekker naar SnowWorld. Melding verbergen       Meer info. De bodem was wel een beetje vies, maar het was een heerlijke verkoeling.

En als het zomers mooi weer is, dan gaan deuren naar het buitenzwembad open, waar u heerlijk in de zon kunt zitten of liggen en kunt zwemmen. Na een email gestuurd te hebben, enige oplossing volgens hen is een nieuwe kaart te kopen. Wat heeft Zwembad de Zijl te bieden Top 6 zwembaden in Leiden. Acht voetbaljongens gingen als teamuitje een uurtje boulderen bij Boulderhal Kunststof.

Katie   -   Tineke   -   WIN een boek uit de Prentenboek top 5. Feestjes, proeflessen en Voorleesdagen! In de vakanties zijn er altijd leuke activiteiten. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties.

Blogarchief

Klik op jouw antwoord   1 2 3 4 5. Wat je er allemaal kunt doen vertel ik je in dit artikel. Over Zwembad de Zijl en in de omgeving.

Direct mailen naar Zwembad De Zijl Jouw bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alln voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Je kunt bij De Zijl ook terecht voor zwemlessen en een kinderfeestje. Vorige week met het warme weer hier een heerlijke zomerdag meegemaakt. En dus gaan we feestjes vieren, samengesteld door Jeugdboekhandel Silvester en maak kans op een jouw favoriete prentenboek.

Ik ben hier vorige week met mijn zoontje geweest en het was heerlijk warm, dus hebben ook lekker in het buitenbad gezwommen. Check de Prentenboeken TOP 5, kunt u beschrijvende namen toevoegen aan elkaar. Dagje uit met kinderen.

Tips voor een Dagje uit Dagje uit met kinderen Wellness Dagje uit beoordelen. Wat heeft Zwembad de Zijl te bieden Top zwembad de zijl leiden buitenbad zwembaden in Leiden, zwembad de zijl leiden buitenbad.

Over het zwembad

Er zijn volop mogelijkheden voor waterpret: Voor bedrijven Samenwerken Contact Gratis activiteit toevoegen Gratis uitje toevoegen. Klik hier voor onze privacy statement en cookie beleid. Zwembad de Zijl, baden met goed en slecht weer De Zijl is een divers zwembad vlakbij het centrum van Leiden.

Is dit jouw bedrijf. Over Zwembad de Zijl en in de omgeving. Voor bedrijven Samenwerken Contact Gratis activiteit toevoegen Gratis uitje toevoegen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.12.2018 06:29 Anne-Sophie:
Ga lekker naar SnowWorld!

28.12.2018 14:51 Hayley:
Over Zwembad de Zijl en in de omgeving. Wij hebben een leuke middag gehad!!!