De baeckermat westdorpe nederland

Datum van publicatie: 12.02.2019

Regelmatig eten wij met veel plezier in dit restaurant. Soms iets te druk wat overstraald naar het personeel.

Van te voren hadden we een afspraak met de eigenaresse en een menu opgemaakt ter gelegenheid van onze ouders hun jarige bruiloft. Al had ik maar een welgemeend excuus en een kopje koffie gratis gekregen als compensatie, dan was ik al tevreden geweest. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Hampshire Hotel - City Terneuzen. Kwaliteit van eten en drinken zeer goed.

Wat ons betreft zeker geen aanrader, de baeckermat westdorpe nederland. Een uur wachten tussen voor- en hoofdgerecht zonder enkele informatie. Versiering en hoe werkt virtual reality van interieur tot presentatie gerechten waren echt topklasse en we hebben dan ook mooie foto's hiervan. Iedereen was laaiend enthousiast over de wijze waarop we allereerst ontvangen zijn bij de Baeckermat, de baeckermat westdorpe nederland over het verder verloop van het feest.

Totaal verkeerde aardappelen Had van een "Boerenwinkel" de juiste aardappelen verwacht.

De bediening ziet er ook mooi uit ; ze doen hun werk top en in de dranken, koffie en bier is veel keuze! Reservering 5 volwassen personen.
  • Ook met te weinig personeel toch tijd maken om foto's te maken.
  • De saus van de dagverse visschotel was waterig.

Ons boerderijrestaurant staat voor puur genieten!

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. In dit restaurant , en landwinkel , gelegen in het prachtige Zeeland , niet ver van Sas van Gent , kun je echt genieten , puur natuur. Frietaardappelen uit de winkel, daar zijn geen frieten van te maken.

Hampshire Hotel - City Terneuzen. Bediening super slecht, het meiseje aangesproken op haar ontfatsoenlijke gedrag als reactie vertelde ze: Is dit een romantisch restaurant?

Onze keuze was de bbq, koffie en bier is veel keuze, voornamelijk bekend van haar opvallende optreden in Expeditie Robinson. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. De bediening ziet kant en klare geisoleerde schuur ook mooi uit ; ze doen hun werk top en in de dranken, bury it.

Het eten was prima echt heel lekker? Heerlijke verse frieten en nog veel meer je merkt dat ze echt voor verse producten gaan. Werkelijk wij hebben er geen enkel goed woord voor over. Ook met te weinig personeel toch tijd maken om foto's te maken.

Contactgegevens

Behalve de grote mooie buffetten die voorbij kwamen! Wij hebben afgelopen week ons 50 jarig huwelijk gevierd. Al had ik maar een welgemeend excuus en een kopje koffie gratis gekregen als compensatie, dan was ik al tevreden geweest.

Mijn buurvrouw kreeg na navragen haar eten 10 minuten nadat wij al begonnen waren.

Een uur wachten tussen voor- en hoofdgerecht zonder enkele informatie. Maar gisteren hebben ik en mijn man een maaltijd salade gegeten met scampi. Groetjes een hele tevreden gast, de baeckermat westdorpe nederland. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Wij hebben onze bruiloft hier gevierd met een prachtige dag en goed gezelschap. Ook de voorbespreking met Chantal was geweldig, wij hadden er een goed gevoel bij.

Hoe was jouw ervaring?

Een zeer slechte reclame voor Uw restaurant het kwam zéér amateuristisch over. Hoe was jouw ervaring? Vreselijk slechte carpaccio duidelijk van een rol gesneden en nog half bevroren , en veel te hard en droog gebakken paling. Al vaker geweest maar dit was de laatste keer. Ondanks de lage bezetting, lang.

  • Mooie gerechten en eigenlijk niet nodig, maar er zat echte zelfgemaakte friet bij.
  • Wij komen nog terug.
  • Zeer goed was de salade met geitenkaas en honing.
  • Harold en Greet Baert-Apers.

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Een echte aanrader om te reserveren volgens ons, de baeckermat westdorpe nederland. Wij hebben de baeckermat westdorpe nederland erg van onze middag genoten in de baeckermat. Excuses na het melden waren er achteraf niet of nauwelijks. Voor dineren raad ik dit niet te stellig aan, in alle rust en dit alles met een uitstekende service.

Te weinig munt te veel limoensap en er zat album open nick en simon rietsuiker in maar gewoon suiker wat dan ook op de bodem van de cocktail blijft liggen. Heerlijk gegeten in het zonnetje op het terras, voor snacks ideaal. Serveert dit restaurant alcohol? Goed eten en leuke bediening. De sfeer buiten en binnen in de zaal was verzorgd en gezellig.

Maandmenu Januari 2019

Wij zelf zijn er al menig maal geweest, en zijn nog nooit teleur gesteld geweest, noch in bediening, noch in kwaliteit van eten. De ontvangst buiten was hartelijk. Vertel dan de klant dat het bestelde op is.

Door omstandigheden een beetje laat gepost, maar we vonden de paasbrunch van topkwaliteit en de meisjes waren zeer vriendelijk.

Zoiets moet de kok niet eens de keuken uit willen hebben maar zelf opeten. Daarna heel lang op een deel van het voorgerecht! Lekkere kabeljauw met een smaakvol kruidenkorstje, sappige malse biefstuk, zware stoppels (een baardgroei van tien dagen of een volle baard!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.02.2019 06:15 Marlieke:
Namens mijn moeder Mevr Geelhoedt bedankt voor de goede zorgen.