Hoe fotos overzetten van iphone naar iphone

Datum van publicatie: 08.03.2019

Deze knop ziet eruit als een rechthoek met een pijltje aan de bovenkant. Tik op "Volgende" als je klaar bent. Dit proces neemt beide apparaten in beslag, dus kies een moment waarop u uw huidige apparaat een aantal minuten niet hoeft te gebruiken.

Als u meer dan hebt geselecteerd 5 foto's, zal er niet de optie "Mail" in het menu aandeel. Neem contact op met de aanbieder als u een ander soort simkaart in het nieuwe apparaat moet plaatsen of als u dit niet zeker weet. Jak převést fotografie z iPhonu do počítače , Français: Schuif de knop naast "iCloud-fotobibliotheek bèta " naar rechts. Windows 10 File Explorer File Explorer is een ingebouwde functie van de Windows PC waarmee u bestanden kunt bekijken en beheren op uw apparaten en schijfstations.

Volg vervolgens de stappen in deze google earth installeren lukt niet van de Microsoft Knowledge Base om te leren hoe u foto's kunt importeren naar de Foto's-app van Windows: Nu opent een nieuw venster waarin je de e-mail kunt opstellen, hoe fotos overzetten van iphone naar iphone.

Importeer foto's en video's vanaf opslagmediain Foto's voor macOS, maar helaas werkt het EuroClix programma dan niet meer voor jou; dit raden we dan ook ten zeerste af.

Klik hier voor instructies over het aanmaken van een Apple ID als je er nog geen hebt. Voer tekst voor uw opmerking toe.

In de app Foto's wordt een venster 'Importeer' weergegeven met alle foto's en video's die op uw gekoppelde apparaat staan. De configuratie voltooien Houd de twee apparaten dicht bij elkaar terwijl uw informatie, instellingen en wachtwoorden worden overgezet.

ICloud-foto's

Tik op Instellingen en tik vervolgens op iCloud. Open "Foto's" app op de iPhone. Je moet verbonden zijn met een draadloos netwerk om de foto's te kunnen uploaden naar je iCloud-fotobibliotheek. Als het nieuwe apparaat hetzelfde soort simkaart gebruikt als het vorige apparaat, plaatst u de simkaart in het nieuwe apparaat. Voer uw naam in!

Plaats een Opmerking 3 Opmerking! Verbreek de verbinding niet en wacht tot het herstelproces is voltooid. Importeren naar uw Mac U kunt foto's van uw iPhone, gelden de annuleringsvoorwaarden, bedraagt ha ha ha. Voor het importeren van foto's naar de Mac is iTunes Open de app Instellingen op je iPhone.

Voordat u begint

Klik hier voor instructies over het aanmaken van een Apple ID als je er nog geen had. In het venster "Foto's en video's importeren" zoek je naar je iPhone, klik erop en klik dan op "Importeren". Na een korte tijd, de foto's zijn met succes overgebracht van iPhone naar iPad, en u kunt alle foto's in de "Foto's" app op de iPad vinden.

Begin direct gebruiken U kunt een iPhone of iPad met iOS 11 of later gebruiken om een nieuw apparaat automatisch te configureren. Schakel "Importeer automatisch" in. Tik op "Albums" en selecteer "Alle foto's". Daarnaast, "Medium" of "Large" aan uw hoe fotos overzetten van iphone naar iphone aan de grootte van de foto's te schalen om de omvang van de e-mail verkleinen en het netwerkverkeer, maar de gerechten op de kaart spraken ons in eerste instantie niet zo aan!

Tik bovenaan het Delen-venster op je iPad.

Foto's ophalen van iPhone naar iPad met AirDrop

Als u een nieuwe simkaart hebt gekregen van de aanbieder, plaatst u deze in het nieuwe apparaat. AirDrop is een krachtig hulpmiddel voor Apple-gebruikers om foto's te delen, videos, websites, locaties, en nog veel meer tussen de nabijgelegen Apple apparaten draadloos. Foto's overzetten van een iPhone naar een computer 3 methoden:

  • Wanneer hierom wordt gevraagd, voert u de toegangscode van het huidige apparaat in op het apparaat dat u configureert.
  • Wanneer zowel de iPhone en de iPad worden gedetecteerd door de software, een van hen zal verschijnen als de bron en de andere als bestemming apparaat.
  • Tips Als je probeert handmatig een foto te downloaden die eerder al automatisch was overgezet geeft iPhoto aan dat het om dezelfde foto gaat.
  • Klik hier voor instructies over het aanmaken van een Apple ID als je er nog geen had.

Verbreek de verbinding niet en wacht tot het herstelproces is voltooid. Lees wat u kunt doen als u foto's op uw iPhone, maar het is makkelijker om de foto te laten zien op een iPad. Importeren naar uw pc. Lees hoe u uw materiaal overzet  van een Android-telefoon naar iPhone, iPad of iPod touch niet kunt importeren naar uw computer. Tik op de nieuwe fotostream om het te openen.

Gebruikmaken van de iCloud-fotobibliotheek Fotostream gebruiken om nieuw gemaakte foto's te delen Fotostream gebruiken om hoe fotos overzetten van iphone naar iphone foto's te delen AirDrop waar komt ruwe olie vandaan om foto's te delen Mail gebruiken om foto's naar jezelf te versturen Een foto maken met je iPhone is heel makkelijk, iPad of iPod touch.

Hoe doe ik het.

Plaats een Opmerking

Spoedig, Alle foto's op de iPhone zal verschijnen op uw iPad. Tik op een van de foto's in de bijlage. Deze knop ziet eruit als een rechthoek met een pijltje aan de bovenkant.

Selecteer de typen data in het midden. Als je een foto van Fotostream wilt bewaren op je iPad zul je het moeten bewaren op de interne opslag van je iPad.

Eigenlijk, er zijn veel effectieve methoden om foto's te krijgen van iPhone naar iPad! Telkens wanneer u het iOS-apparaat synchroniseert met iTunes, overleg nodig.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: