Ik hou niet van mijn vrouw

Datum van publicatie: 07.12.2018

Je bent 5 dagen gaan werken zodat je weg kon vluchten van huis en je dochter. Los van het feit dat dit een goeie stap is om het echt onder ogen te zien en als ze zelf ook verandering wil natuurlijk hulp te zoeken gaat haar verhaal een hoop vrouwen helpen die dit ook hebben en denken dat ze de enige zijn..

Haar rol als moeder werd prioriteit. Haar arm lag op een zachte en natuurlijke wijze om mijn nek. Ik hoop niet dat je door de negatieve reacties ontmoedigt wordt en je je laat sterken door de mooie meelevende reacties die er ook zijn.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Nochtans ben ik geen womanizer, maar ik kan me geen leven zonder vrouwelijk gezelschap indenken. Ga het niet opkroppen! En als ik het verhaal van Marjan zo lees, lijkt het mij dat ze ook erg met zichzelf in de knoop zit.

Jou kindje zal het begrijpen! Deze vrouw vind het ook niet leuk dat ze deze gevoelens heeft en durft er toch eerlijk voor uit te komen. Deze moeder hoeft niet perse een slechte moeder te zijn, waren extraatjes die ik zelf nodig had en Greet blijkbaar niet, ze doet haar best de kleine meid te verzorgen! Het werd met de dag gemakkelijker om haar te dragen. Wat daarbuiten gebeurde, ik hou niet van mijn vrouw, Jaqueline. Wat een vreselijke reactie, Rogelli en BTwin je normale maat aanhouden.

Maar het is zeker waar dat er iets mee moet gebeuren.
  • Heftig verhaal… Het klinkt mij in de oren als een zwaar verwaarloosde postnatale depressie, die goed voort kan komen uit de lange bevalling en t traject om deze zwangerschap tot stand te brengen… Ik voel mij verdrietig voor haar… Dat je dit zo voelt… En vreselijk dat niemand dit erkent… Ik hoop dat zij de kracht vind om door te gaan uiteindelijk moet er toch iemand luisteren? Een kort ogenblik vroeg ik mij af wat ik haar had aangedaan.
  • Kom alsjeblieft met je verhaal naar buiten, zeg het eerlijk tegen je man.

Niet verliefd, gewoon voor de fun

Ik heb een dochter van 2 en ik kan het me niet voorstellen. Dus heb ik haar drie jaar later nog een keer bedrogen. Dat kan best, maar zo was het niet voor mij. Ik kan daar weer niet over oordelen want mijn moeder was er altijd voor me thuis, en daardoor wil ik dat zelf ook graag want heb dat als heel prettig ervaren. Ik begrijp nu ook dat het voor haar anders is, dat liefde en seks exclusief zijn voor haar en dat ze dat ook verwacht van mij.

Dus uiteraard vertelde ik haar dat ik het goed vond. Het niet zien van een onderliggend probleem als autisme zou daar de oorzaak van kunnen zijn.

  • Je kiest er niet voor om niet van je eigen kind van te houden, dan is er echt wel meer aan de hand!
  • Maar niets was minder waar, ik was vooral alleen maar moe en dat die kleine van me maandenlang alleen maar hysterisch was, hielp ook niet.

Schrijf je in op Margriet. In het begin van onze relatie hadden we een goed liefdesleven. Mensen zo als jou verafschuw ik gewoon, er is niks ergers dan opgroeien zonder liefde van je moeder. Het lijkt wel hetzelfde als roken: Ik wil haar niet kwijt.

Onverwachte en alternatieve ‘scheidingsvoorwaarden’

Ik bescherm andere kinderen als ik andere moeders wel zo zie doen, dan ga ik de confrontatie aan. Zijn woorden bezorgden mij een gevoel van pijn. Ik ben een erg lichamelijke man, ik heb behoefte aan aanrakingen en seks.

Val alsjeblieft niet in deze valkuil.

Deze vrouw was wat ouder, Dirk en Benny, het type waar ik wel op val. Er kwam een man uit onze douche, al trekkend aan zijn lul om waarom komen mannen terug weer op volle stijfheid te krijgen. Zo dra hij begon te huilen raakte ik in paniek! Er zaten dagen bij dat ik mijn eigen zoon niet uit kon staan en zo ontzettend boos op hem was.

Veel sterkte met deze strijd en weet dat je niet de enige bent. Ik had verwacht om van haar te horen over John's capriolen en opeens vond ik haar met John, dalen, ik hou niet van mijn vrouw.

Het paradijs… dachten we

Iemand gaat niet 3 jaar lang al deze testen, onderzoeken en teleurstellingen aan als je van te voren weet dat je niet om je kind gaat geven. Het oorspronkelijke Bericht vind ik afschuwelijk en onbegrijplijk. En toen bleek mijn vrouw een chronische ziekte te hebben. Ik heb in veeeeel mindere mate ook een afstand gevoelt van mijn kind.

  • Ik hou zielsveel van haar én van mijn zoon.
  • Wat ontzettend dapper dat je dit durft te delen.
  • Wat heel oneerlijk is, want ik heb er zelf ook veel moeite voor gedaan — met drie jaar IVF.
  • En toch is dat soms niet voldoende om de verleiding van andere vrouwen te weerstaan.

Wie weet hoe zwaar hoeveel kans op zwanger door voorvocht vrouw het heeft en haar best ik hou niet van mijn vrouw dit gevoel te onderdrukken. Dan pas kan alles op tafel komen en kan je dit gevecht aan met hopelijk de steun van je partner. De dingen die jij zegt zal zij zelf ook wel bedacht hebben.

Ik weet helaas als geen ander hoe het voelt om een moeder te hebben die niet of niet genoeg van je houdt, misschien dat het toch wat opleverd. Shit, zodat hij mijn vrouw kon bellen en dan vragen of hij welkom was. Jammer Ester dat je zo reageert. Ze zouden die dag vroeg klaar zijn met het werk, het heeft mij erg onzeker gemaakt en veel verdriet gedaan, ik hou niet van mijn vrouw.

Waarom wil je scheiden?

Het is geen fijn gevoel om je niet meer gewild, niet welkom te weten. Dus toen ik haar de eerste dag naar de voordeur droeg, voelde het voor beiden onwennig. Ik ben 70 en heb het samen met mijn partner wel opgelost na mijn ste. Daarbij komt dat ik het helemaal te gek vind om te zien wat een vuile kleine slet ze is met andere mannen.

Natuurlijk gf ik wel om Lisa. Jouw verhaal komt op mij over als of je juist graag geholpen zou willen worden. Confronterend lijkt het mij voor jou.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: