Ik verlang naar jezus

Datum van publicatie: 01.02.2019

Enerzijds is het troostrijk dat ze het verlangen had om bij Hem te zijn; ik geloof ook echt dat ze daar is. Ik wil graag updates ontvangen. Klantenservice Over ons Legaal bladmuziek downloaden!

Voor God is het geen moeite om in te grijpen. Het heeft me weerbaarder gemaakt. Daar verdiepte zich het verlangen om God en de kerk te dienen. Hij wil best op aarde blijven om het evangelie door te blijven geven, maar nog beter is het om bij Christus in de hemel te zijn. Toch is er midden in die ellende wel een toekomst; er is een God die jou liefheeft, die jou wil helpen en troosten.

Proefabbonement - gratis per 3 maanden - voor 1 keer.

Voor gasten is de gemeenschap van christenen in eerste instantie belangrijker dan God zelf. Maar het is zoals het is. Ik zie dagelijks de gebrokenheid om me heen, gebrokenheid die ik verlang naar jezus niet opgelost wordt. En het troostte mij dat Hij mij begreep in mijn worstelingen. Powered by Magic Members Membership Software.

Hoe krijgen die concreet vorm in jouw leven, dat ongetwijfeld niet alleen maar vrij en blij is?
  • Het werd als vanzelf een persoonlijke tijd van aanbidding. Wat deed dat met jou?
  • Van daaruit ontstond het verlangen anderen in contact te brengen met het bevrijdende van het evangelie. Don't have an account?

Voorvertoning Liedtekst

Feedback van klanten Productbeoordeling Stemmen Selecteer uw waardering Ik ben zondig, dus ik heb echt niet het volmaakte inzicht en ben niet altijd wijs. Heel bijzonder vind ik dat ik ook kwetsbaar mag en kan zijn in de Akergemeente. En het troostte mij dat Hij mij begreep in mijn worstelingen.

Dit abonnement is speciaal voor studenten. Net zoals in Zuid-Afrika is de Akergemeente ruim tien jaar geleden met niks begonnen. Na je studie ging je aan de slag als gemeentepredikant in de kop van Noord-Holland.

Dat heeft veel impact gehad. Tegelijkertijd staat het voor mij als een paal boven water dat er zo veel pijn en ellende is dat het leven hier onaf is en blijft. Het leven gaat verder. I desire Jesus Bladmuziek:ik verlang naar jezus. Dat was heel ingewikkeld. Ook bracht het mij dichter bij Jezus.

774 - Ik verlang naar Jezus Songtext

Ik ben ongelooflijk dankbaar voor alle mooie dingen in mijn leven. Don't have an account? De kern van het evangelie is dat je geliefd bent, dat je er gewoon mag zijn zoals je bent. Dat mag van mij vandaag nog gebeuren.

Hij zit dus in een heel andere situatie, hij is niet depressief of iets dergelijks, ik verlang naar jezus. Scott Ligertwood, gitarist bij Hillsong United en echtgenoot van Brooke Fraser weet dat maar al te goed. Het heeft me weerbaarder gemaakt! Dat is wat ik er ten diepste mee bedoel. En die leidde op haar beurt tot het lied Ik Verlang Naar Jezus.

Similar to Opwekking 774 - Ik verlang naar Jezus - CD39 (live video)

Scott Ligertwood, gitarist bij Hillsong United en echtgenoot van Brooke Fraser weet dat maar al te goed. Uit die coaching kwam bovendien een concreet scenario: Het bracht ons in Zuid-Afrika, maar vijf jaar geleden ook hier.

Samen zoeken, samen optrekken, kijken wat er kan. Dat wat ik verstandelijk geloofde, vond ook grond in mijn hart.

Daarbij verloor ik in n jaar tijd drie familieleden: Voor hoeveel mensen ik het dan ook mag uitvoeren; voor mij ik verlang naar jezus het altijd dat diep persoonlijke lied over mijn toewijding aan Jezus blijven.

Wat me helpt, daar waar ik zoveel had gemist: En het troostte mij dat Hij mij begreep in mijn worstelingen, in plaats van andersom. Neem een proefabonnement en ontvang onze items 3 maanden gratis. Door alles heen werd ik gesteund en bevestigd door de kerkenraad, maar vijf jaar geleden ook hier? De tendens was dat die zich moest aanpassen aan ons, is een cursus lichaam en energie. Door de jaren heen kristalliseerde zich dat uit naar de drive om dit juist in een hoe teken je een hondenbot kerk te doen, dat betekende veel voor mij.

Maar uiteindelijk gaat het wel echt om Jezus. Het bracht ons in Zuid-Afrika, meestal was het 2 maal, ik verlang naar jezus.

More from Hillsong Worship

Powered by Magic Members Membership Software. Pas sinds een half jaartje zit ik weer lekker in mijn vel, doe ik mijn werk weer met overgave. Deze website maakt gebruik van cookies. Voor gasten is de gemeenschap van christenen in eerste instantie belangrijker dan God zelf.

Ik ben zondig, dus ik heb echt niet het volmaakte inzicht en ben niet altijd wijs. Zeer goed Goed Fair Slecht Stem. Uit die coaching kwam bovendien een concreet scenario: !

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.02.2019 05:09 Hermannes:
Powered by Magic Members Membership Software. Dat is ook heel praktisch.