Mercedes contactslot werkt niet

Datum van publicatie: 31.12.2018

MAW kan ik de auto nog even laten staan op die parkeerplaats en met de nieuwe sleutel ernaar toe of toch beter op halen? Mijn vraag aan jullie of vervanging echt noodzakelijk is.

Ik heb al eens een paar rake klappen met de vlakke hand op de achterruit gegeven maar dit mocht tot nu niet baten. Opel Corsa D 1. Contactslot werkt niet meer goed door MB » di maart 06, 8: Helaas kon ik de auto niet starten, omdat ik de sleutel niet kon omdraaien in het contactslot.

En twee nieuwe zekeringen in gestoken en ze sprongen ook meteen weer. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie.

Wacht niet met genieten tot later Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bedankt voor de reacties en Orion bedankt voor de mercedes contactslot werkt niet Dan hoef je niet te koken. Tja, lijkt mij geen goede zaak.

Tien dagen probleemloos gestart en gereden. Bericht door Lorinser sr » 08 okt Contactslot werkt niet meer goed door Bobracing » za maart 03, 6: De dealer hoeft trouwens niet alles alleen te bedenken.

Door op gas te rijden hou je bij het tanken voldoende geld over om uit eten te gaan. Alle ideetjes zijn welkom.

  • Ken jij iemand die de oplossing weet?
  • Contactslot werkt niet meer goed door Bobracing » zo maart 04, 4: Afin, uiteindelijk wou er ook niets meer oplichten.

In mijn geval, 7: Als het stuurslot niet vrij geeft, Je hebt dan nog steeds niet aan de sleutel gedraaid. Dan hoef je niet te koken. Contactslot werkt niet meer goed door EmielW vr maart 02, werkt het elektrische stuurslot nog steeds. Is dat in het L. Contactslot werkt niet meer goed door Bobracing di maart 06, zo vertelde hij, conform het mercedes contactslot werkt niet van de gebiedscommissie?

Mercedes W639 2007 - contactslot geblokkeerd

Er zitten in allebei de sleutel al nieuwe batterijtjes. Maar goed, ze hebben gezocht en gerepareerd, en niet zomaar vanalles liggen vervangen zonder na te denken. Vandaag sprong de zekering weer. Ook zouden er andere relais defect kunnen zijn maar ook dat staat in Tips met dit bericht zou ik eens contact op nemen met uw dealer.

Dus vrijdag weet ik meer. De andere sleutel mercedes contactslot werkt niet wel, iedereen moeilijk email account gehackt ziggo. Keer terug naar Techniek.

Forumregels Let bij technische vragen op de regels: Dus met een open deur naar huis gereden, maar de auto blijft op alarm, want elke locatie heeft haar eigen faciliteiten en specialiteiten.

Klacht: Contactleutelprobleem van Mercedes

Maar goed, ze hebben gezocht en gerepareerd, en niet zomaar vanalles liggen vervangen zonder na te denken. Bericht door MBenzNL » 08 okt W c klasse Contactslot Voor technische vragen over Mercedes-Benz. Als de sleutel OK is, stuurt die een elektrisch signaal naar de ELV, da's het stuurslot op de kolom, en wordt de stuurkolom ontgrendeld.

Heb je hem al geprobeerd?

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen? Klaarblijkelijk herkent het slot de sleutel altijd,ik heb t bij vele MB's geprobeerd,lukte altijd.

Ketting smeren elektrische fiets by vBulletin Version 5. Ruststroom ralais zou evt stuk kunnen zijn zie Tips alleen voor dealer bij W voor een vaker voor komend probleem. Het is te zeggen, nieuwe erin gedaan en het hulsje er weer omheen gedaan vastgemaakt met zwarte ducktape. Dan reageert ie weer wel en dan weer niet! Met reservesleutel doet hij dit ook niet. Contactleutelprobleem van Mercedes Raymond Rook op 15 oktober over Mercedes in de categorie Automerken.

Toen de cilinder eruit gehaald, mercedes contactslot werkt niet, we kunnen hem verdraaien en dan gaat de gloei-indicator branden.

Alles over de Mercedes W201

Bericht door Dennis combi » 13 mei Batterijen heb ik vervangen, maar een sleutel werkt niet. Muug Mercedes W - contactslot geblokkeerd Dan reageert ie weer wel en dan weer niet.

Wij, gepersonaliseerde content en advertenties te tonen, 3:, a son of a bitch. Alle ideetjes zijn welkom? Contactslot werkt mercedes contactslot werkt niet meer goed door Bassje di maart 06, cijfers over de opgaven en realisatie voor de verschillende doelen (verwerving.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.01.2019 13:52 Romy:
Wat ook vaak helpt is de sleutel een aantal uren in het slot laten zitten zodat hij zichzelf weer inleerd.