Trekgewicht op kenteken zetten

Datum van publicatie: 09.03.2019

Hoe kom ik in contact met Jeep USA bijvoorbeeld??? Maar ik moest het kenteken opsturen en zouden zij kijken wat ze er mee konden. Zou me er niet al te druk om maken.

Mocht je worden aangehouden. Trekhaak verwijderen Als u een trekhaak verwijderd van een personenauto of een lichte bedrijfswagen, dan hoeft u dit niet aan de RDW te melden Panda. Vanaf staan de trekgegevens op het Voertuigbewijs van een bedrijfsauto vermeld. Helaas konden ze mij niet helpen.. Heb een orginele Oris demontabele trekhaak gevonden maar deze is nog aardig aan de prijs dus ik hou me aanbevolen voor een aanbieding.

Als je dit wel doet en je gaat naar de RDW, zorg er dan voor dat er gegevens op de trekhaak staat plaatje enzo. Share this post Link to post Share on other sites.

B rijbewijs mag tot max kg totaal maximaal combinatiegewicht inc laadvermogen rijden. Register a new account, trekgewicht op kenteken zetten. De laatste 8 karakters van je VIN invullen. Ik kan nergens vinden dat dat verplicht is. Er mag dus gereden worden met een aanhangwagen of oplegger waarvan de toegestane maximummassa hoger is dan het kentekenbewijs van de trekkende auto aangeeft.

Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Posted October 9, Nieuwere discussies Oudere discussies.

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Posted September 21, Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Bericht door aslo » 16 nov As a manufacturer, Chrysler does not support the movement of our vehicles from the country of manufacture and sale to another country.

Aanhanger achter de personen- of bestelauto Op deel Ia van het kentekenbewijs staat welk totaal aanhangwagen- of opleggergewicht de auto mag trekken.

B rijbewijs mag tot max kg totaal maximaal combinatiegewicht inc laadvermogen rijden. Kosten gas water licht horeca geen trekgewicht op kenteken Bericht door ElGriffo 15 nov Wie kan me helpen met tips ed hoe dit op te lossen.

Pagina 1 van 2. Vragen over sleutels van Panda's. Wie is er online  Gebruikers op dit forum: De bestuurder met rijbewijs B mag een combinatie besturen waarbij het eigen gewicht aanhanger inclusief laadvermogen niet groter is trekgewicht op kenteken zetten het leeg gewicht van het voertuig, en de toegestane maximum massa van de trein mag niet groter zijn dan kg, trekgewicht op kenteken zetten.

Ik moet echt een formulier zien te scoren bij Jeep USA waarop de technische gegevens incl trekgewicht staan vermeld.

Create an account or sign in to comment

Trekgewicht op je kenteken is verplicht als je een trekhaak hebt! Uiteraard heb ik een kopie en scan van het papiertje gemaakt. Milan, Bedankt voor de tip, ik ga het proberen! Als ik deze gegevens dan zou krijgen zou ik deze samen met mijn kentekenbewijs kunnen laten wijzigen bij de RDW.

Heb ook de dealer uit Canada gemaild of zij homologatie gegevens hebben en kunnen sturen. Het is niet meer zoals vroeger dat je met je auto naar de RDW moest, August 3.

By Patjoof dat je een melding op het kentekenbewijs moest hebben, die kunnen je niet helpen. Sign In Sign Up. Bij de importeur en de dealer hoef je niet te zijn, die je meteen naar beneden trekgewicht op kenteken zetten te duwen.

Wil wel weten waar ik aan toe ben. Je hebt meestal geen papieren bij zo'n aanhanger dus men kan aan dat typeplaatje zien dat je binnen de regels valt. Vermelding trekgegevens op voertuigbewijs Vanaf afgiftedatum staan de trekgegevens standaard op het Voertuigbewijs van een personenauto vermeld. Heeft inderdaad met CO2 uitstoot te maken.

Chrystler US geeft alleen info over voertuigen die zich in US bevinden zoals cherokeechief ook al aangeeft.

Helaas konden ze mij niet helpen, trekgewicht op kenteken zetten. Already have an account. As a manufacturer, Chrysler does not support the movement of our vehicles from the country of manufacture and sale trekgewicht op kenteken zetten another country. Het kenteken is weer binnen. Heb een orginele Oris demontabele trekhaak gevonden maar deze is nog aardig aan de prijs dus ik hou me aanbevolen voor een aanbieding. Maak je je dus druk om een aanhanger waarvan het maximale gewicht kg meer is dan je mag trekken, kun je de aanhanger terugkeuren zodat deze wel binnen het trekvermogen van de auto valt.

Ben kaarten de lion king scheveningen er al wel achter gekomen dat ik een individuele keuring kan laten doen in Lelystad RDW maar dat kost ,00 euro?. Wie kan me helpen met tips ed hoe dit op te lossen.

Recommended Posts

Volgens mijn speurtochten op internet moet het maximum trekgewicht op het kenteken staan als je een aanhanger trekt. Als je dit wel doet en je gaat naar de RDW, zorg er dan voor dat er gegevens op de trekhaak staat plaatje enzo Overigens betwijfel ik of je naar de RDW moet , lijkt mij een papieren kwestie.

RDW verlangde een verklaring van de importeur.

Probeer de procedure die ik heb gevolgd, iets anders weet ik zo ook niet. Iedereen die hier schrijft dat ik "gewoon" naar de RDW toe kan, dat heb ik al trekgewicht op kenteken zetten. Mijn MX-5 mag zelfs nog meer trekken Reageren Reageren met quote.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.03.2019 11:36 Kadriye:
Heb naar iks een mail gestuurd met de vraag wat de kosten zouden zijn, omdat de auto dus al een NL kenteken heeft, of dat dit mss nog verschil maakt. Sign in to follow this    Followers 0.

23.03.2019 03:06 Ed:
As a manufacturer, Chrysler does not support the movement of our vehicles from the country of manufacture and sale to another country. Is al de vraag of dat ding beladen de kg haalt.