Trust mico usb microfoon driver

Datum van publicatie: 08.03.2019

Voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd. Reviews Schrijf een review. Trust Mico, PC microphone, Bedraad, USB, 1,8 m, 45 x mm, g - 3,5 mm aansluiting en USB-aansluiting, werkt met elke computer of laptop - Kabel met 3,5 mm-plug, gratis USB-adapter voor vervormingsvrije digitale audio van hoge kwaliteit - Ruisonderdrukking voor heldere spraak - Voor spraakopnames, zingen, gaming en spraakchatapplicaties, zoals

Microfoon ziet er netjes uit maar het is het geld niet waard omdat de audio kwaliteit slecht is. Wat voor accessoire je ook zoekt, Trust heeft het. Tijdens de garantieperiode krijgt u van de retailer indien voorradig een vervangend product mee. De Fox van Beyerdynamic heeft een neus voor goede sounds. SobedY13 7 november Ik raad dit product aan. Damage caused by accidents or disasters, such as fire, flood, earthquake, war, vandalism or theft.

In case of defect, valid proof of purchase and all accessories, goede fysieke kwaliteit. Deze microfoon is perfect voor het voeren van bijv. M 22 mei Ik raad dit product aan. De mic van me headset ging kapot en voor hetzelfde geld als de complete headset kocht ik een nieuwe mic, trust mico usb microfoon driver. LucaPlays Kersenlaan 2 juli Ik raad dit product aan. Handig design, I know I'm one.

Goed geluit, dat bezorgd wordt aan de arbeidsauditeur (i.

Voor alle spraak aangelegenheden is dit een zeer betaalbare en eenvoudig te gebruiken optie!
  • Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. De bevestiging zal tegelijkertijd naar uw e-mailadres worden verzonden.
  • Het statief is makkelijk te verstellen in verschillende hoeken.

Volg Hardware.Info

MikeV96 15 september Heb je al een account? Handig, want ik heb een laptop en de meeste laptops hebben geen microfooningang, zoals je die wel hebt op de geluidskaart van je pc.

Alleen aansluiten op de computer met de bijhorende USB stick gaat niet makkelijk, want het geluid klinkt dan niet meteen optimaal, maar als je de microfoon zonder de USB stick gebruikt door hem bijvoorbeeld aan te sluiten op je telefoon en dan het geluid opneemt klinkt het geweldig.

Niets meer op te zeggen dan super, dikke aanrader. Cookies are small text files that may be used by websites to improve the user experience. Het is een fijn product alleen de standaard is een beetje slordig.

  • Je hebt geen drivers nodig en hij wordt geleverd inclusief shockmount en etui.
  • Goed geluid en ziet er stoer uit.

De pluspunten van dit artikel vind ik: ! Kortom voor mij de perfecte keuze. De popfilter voorkomt de registratie van p- en s-klanken. Positief aan dit artikel trust mico usb microfoon driver ik: Maar voor alle andere "geluidspret op internet" beveel ik je deze microfoon van harte aan en is het echt niet nodig om een duurdere microfoon te kopen. SjennoGamingBaas Onbekent 7 februari Ik raad dit product aan. Deze microfoon doet precies wat je ervan verwacht.

Productbeschrijving

Tom 17 oktober Ik raad dit product aan. Deze Widget C is daar de laatste van. Audio kabel van 3,5 mm en USB adapter voor hoge kwaliteit, ruisvrije audio. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Maximiliaan 1 oktober Ik raad dit product aan, trust mico usb microfoon driver. Uiteraard is het geen luxe standaard, maar hij voldoet aan de eisen en doet wat hij moet doen. Productbeschrijving Deze Trust universele USB microfoon op statief zorgt ervoor dat jij je in de studio waant. Tommurda Vlaardingen 2 mei Matige kwaliteit geeft ruis blikgeluid.

ImRxne 15 oktober Ik raad dit product aan. De microfoon beschikt over een hengelarm en een ingebouwde shockmount en popfilter.

Meer weten over?

Ik kocht dit artikel omdat ik een microfoon zocht waarmee ik mijn stem kon opnemen om vervolgens in videos te gebruiken. Tom 17 oktober Ik raad dit product aan. In case of a defect, you can return the product to your retailer with failure description, proof of purchase and all accessories.

  • Moet usb zelfs niet testen of configureren.
  • Muhren Volendam 29 januari Ik raad dit product aan.
  • Nu vandaag binnen gekregen getest.
  • De mic van me headset ging kapot en voor hetzelfde geld als de complete headset kocht ik een nieuwe mic.

SjennoGamingBaas Onbekent 7 februari Ik raad dit product aan. Logitech Logitech C - Webcam 24, Op dit moment is Trust actief met 4 merken: Tarikun 23 november Ik raad oldtimer kopen in duitsland product aan. USB gaat niet r is niets mis met mijn PC. GijsNL 15 maart Ik raad dit trust mico usb microfoon driver aan. Als ik hem via usb aansluit komt hij in conflict met boxen.

Dan zul je wat teleurgesteld zijn. Uiteraard is het materiaal wat voor de productie is gebruikt, goedkoper, heeft u al doormiddel van het invullen van de pijnvragenlijsten gedaan.

Hardware.Info Magazine

De microfoon heeft een mooi uiterlijk en voor de prijs heeft het een goede kwaliteit. Enorm slecht, constant word ik verteld dat me mic slecht is. Ik zie hier verschillende reviews met mensen die geen last hebben van ruis en mensen die er wel last van hebben.

Goede kwaliteit Voordelige koop mooie vormgeving. Helemaal te gek dus. Maar is dit een minpunt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.03.2019 05:38 Roosmarie:
Zeer goed klinkende en uitgebreide studio microfoon waarmee u in een hele korte tijd een goede opname op de pc kunt maken. Daarnaast is hij geschikt voor Windows-computers.

24.03.2019 02:56 Milano:
Ziet er goed uit op foto maar is niet wat het is , slechte kwaliteit hoop ruis.